Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: CC0/Public Domain

In sportcafé ’t Vaartje verloor dartsteam ’t Vaartje met 4-5 van team Hanos uit Raamsdonk. Na de singles stond het nog 3-1, dankzij winst van Patty v.d. Wiel, Goof Verbunt en Davey Danyluk. Alleen Hans de Jong moest verlies incasseren.

Bij de koppels werd echter maar één benauwde winstpartij uit het vuur gesleept. Er werd met het kleinst mogelijke verschil van 3-2 gewonnen. De teamronde moest de beslissing brengen. Deze ging echter naar de gasten, waardoor velies onvermijdelijk werd. Ook Ruud van Kollenburg werd nog ingezet, maar ook hij kon het tij niet meer keren. Door de dit resultaat handhaaft ’t Vaartje zich wel op de derde plaats.

Aankondigingen

Wedstrijd in Van Leijsen-ranking
Op zaterdagavond 23 december wordt er weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi. Het toernooi kenmerkt zich door de sfeer van gezelligheid en sportiviteit, waarbij er kansen zijn voor iedere darter. Ook voor de minder bedreven darter. Dit vanwege het feit dat de koppels in de regel steeds geloot worden. Er wordt gestart met dit koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint, zoals altijd om 20.00 uur.

Vaarts Eindejaars-dartstoernooi
Al jaren wordt er aan het einde van het kalenderjaar een dartstoernooi gehouden in Klein-Dongen-Vaart. Inmiddels is de datum van dit traditionele Einde-Jaars-Toernooi bekend geworden. Het toernooi wordt gehouden op vrijdagavond 29 december 2017. Het betreft een single-toernooi. De wedstrijd staat open voor alle inwoners van de Vaart of Klein-Dongen of die er geboren zijn. Ook darters die gooien bij teams, die als thuishaven ’t Karrewiel, de Dreef of ’t Vaartje hebben, mogen hier aan mee doen. Dit jaar vindt deze wedstrijd plaats in sportcafé ’t Vaartje. Het inschrijfgeld wordt volledig omgezet in prijzengeld. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Inschrijven kan tot 19.30 uur. Je kunt van tevoren ook even bellen naar ’t Vaartje (tel: 0162-312275). Het is steeds een bijzonder gezellige afsluiting van het jaar. Ook supporters zijn van harte welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen