ONI bewijst zichzelf slechte dienst

Foto:

In een uiterst droevige vertoning heeft ONI zich lelijk in het pak laten doen door Beek Vooruit. Kreeg ONI ondanks het belabberde zenuwachtige spel toch de meeste kansen, en dat waren er een stuk of 8, toch wist men wel geteld één maal het doel te vinden.

Deze treffer viel pal na het start signaal van de 2e helft en moest de nodige rust brengen binnen de lijnen. Verantwoordelijk voor deze treffer was Sander Blom middels een zuiver schuiver in de rechter beneden hoek. Pech was er ook voor de vrije trap van Hugo van Hilst die het aluminium teisterde.

Beek Vooruit dat maar zeer zelden voor het ONI doel kwam was meer bezig met het vertragen van het spel dan zelf gevaarlijk worden, maar de Oranje hemden uit Prinsenbeek kregen ineens na de 1-0 van ONI de geest en kwam uit het niets op 1-1. Het werd allemaal nog krampachtiger bij ONI en het onheil werd over zich afgeroepen, waarbij tot overmaat van ramp de equipe uit Prinsen Beek ook nog de 1-2 wisten te maken en ONI helemaal in zak en as zat.

De rooskleurige vooruitzichten waren als sneeuw voor de zon verdwenen en men kon bij zich zelf te raden gaan hoe en waarom dit alles zo kon gebeuren. De droom lijkt op deze manier als een belleblaas uit elkaar te spatten en dat komt hard aan. Of er moet nog een verrassende wending gaan plaats vinden.!?

Met nog 1 wedstrijd op het programma thuis tegen TGG kan ONI zich nog enigszins revancheren voor deze keihard tik op de kin.

PROGRAMMA ONI 7 MEI

14.30    ONI 1 – TGG

14.30    ONI 2 – WSC

12.30    ONI 3 – SCO/TOFS

09.30    ONI C – TAXANDRIA

09.00    CHAAM – ONI E1

DINSDAG 10 MEI

19.00    ONI B – WERE DI

WOENSDAG 11 MEI

19.00    ONI B – JONG BRABANT

18.45    ONI E1 – BAVEL

18.45    DESK – ONI F1

Reacties