Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje won Ton Kemmeren het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. In de finale van de winnaarsronde was hij te sterk voor Goof Verbunt. Het werd 4-1. In de verliezerronde ging de titel naar Erwin van Riel. Er was hier sprake van een zinderende finae. Er moest een allesbeslissende vijfde leg aan te pas komen om de winnaar aan te wijzen.

Van Peer en Van Ginneken winnen koppels
In het koppeltoernooi ging de titel naar Gert-Jan van Peer en Alex van Ginneken. Zij wonnen van Erwin van Riel en Nick Dirven, die de tweede plaats op eisten. Hierna volgden Ton en Frans Kemmeren en Judith Schellekens en Wilma Kemmeren. De hoogste uitworp kwam op naam van Ton Kemmeren met een negentig. Er waren deze keer geen 180-ers. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 13 februari.

WBDF competitie:
Eindelijk winst voor ‘t Vaartje
In Etten-Leur pakte team ’t Vaartje eindelijk weer eens een winstpartij. Na zeven verliespartijen achter elkaar was er eindelijk weer eens een overwinning. Tegen Flash werd met 3-6 gewonnen. Na de singles was het nog 2-2. De winst ging hier naar Davey Danyluk en Goof Verbunt. Verlies was er voor Patty v.d. Wiel en Hans de Jong. Patty verloor de vijfde beslissende leg en bleef zo met lege handen. Hans en Goof verloren vervolgens nog één koppelpartij. De overige drie werden in winst omgezet. Ook de teamronde was een prooi voor de darters uit Dongen-Vaart. Toch blijft team ’t Vaartje op de twaalfde plaats. Stijgen is nodig om degradatie te ontlopen. De nu behaalde winst is een mooie opsteker om de weg naar boven in te zetten.

Aankondigingen

Boerke Mutsaers dartstoernooi!
Op vrijdagavond 5 februari wordt in sportcafé ’t Vaartje voor de elfde keer een carnavalesk dartstoernooi gehouden. Ook dit jaar zijn er weer twee dinerbonnen ter waarde van elke vijfitg euro beschikbaar gesteld door het Tilburgse restaurant Boerke Mutsaers. Deze bonnen worden onder de deelnemers verloot, zodat iedereen hier kans op heeft. Het inschrijfgeld wordt uitgekeerd als prijzengeld. Het betreft een koppelloting wedstrijd. Om zicht te krijgen op het aantal deelnemers kun je je nu al aanmelden bij sportcafé ’t Vaartje (tel: 0162-312275). In tegenstelling tot eerdere berichten begint de wedstrijd om 20.00 uur.

Reacties