Winterstop programma ONI

Foto:

Ten tijde van dit schrijven zou je het niet zeggen, maar de v.v.O.N.I. geniet van de (winterstop) met temperaturen van tussen en de 12c en 14c lijkt het eerder voorjaar en is de term winterstop een lachertje.

Mocht zich deze trend voortzetten dan kan er vanaf het eerste weekend gewoon gevoetbald gaan worden en kan men zich rustig en onder goede omstandigheden gaan voorbereiden op een hopelijk goed en spannend slot van de lopende competitie. Om zo goed mogelijk beslagen ten velde te komen word er op zaterdag 2 Januari het Mini veld toernooi georganiseerd, vanaf 10.00 worden de spelers van ONI 1 t/m de B2 verwacht. Aanvang van dit gezellig toernooi is gepland om 10.30. Voor de inwendige mens zal er ook dit jaar weer een heerlijke warme hap aanwezig zijn.

Nadat zo rond de klok van 15.00 het toernooi zijn einde heeft bereikt, zal vanaf 16.00 tot 17.00 DE NIEUWJAARSRECEPTIE worden gehouden, het bestuur nodigt hierbij alle leden,medewerkers, sponsoren, spelers en trainers/leiders uit om hierbij aanwezig te zijn. Wij hopen dan om samen met ons na de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter met u alle het glas te heffen op een sportief en gezond 2016. Bij binnenkomst zijn er voor u 2 consumptiemunten en tijdens de receptie zal er worden gezorgd voor de inwendige mens middels een overheerlijke snack.

Na deze feestelijke opening van het jaar 2016 zal op Zaterdag 9 Januari de bal weer gaan rollen zie het onderstaande programma;

Zaterdag 9 Januari
14.30 ONI 1 – BRAKEL
Zaterdag 16 Januari
14.30 NOAD’32 – ONI 1
14.30 ONI 2 – NOAD’32

Zaterdag 23 Januari start de competitie voor ONI 1 met de UIT wedstrijd bij v v GOOD LUCK aanavang 14.30

v.v.O.N.I. VERLENGT CONTRACTEN MET BEIDE HOOFDTRAINERS
De v.v.O.N.I. kan u met trots vermelden dat men de huidig lopende contracten met de Trainers ERWIN VERHEIJ en AD BROEDERS met één jaar heeft verlengt. Beide trainers, bestuur en de Technische commissie zijn zeer verheugd met het bereiken van deze overeenstemming.
Alle betrokkenen zien uit naar de verdere ontwikkeling van de v.v.O.N.I. en de hierbij behorende resultaten.

Reacties