Voorbeschouwing Olympia’60 – Boeimeer voor 28 november 2015

Foto:

Aanstaande zaterdag staat in speelronde 12 de kraker van 4D op het programma (mits het weer het toelaat)! Koploper Olympia’60 ontvangt op Crispijn de nummer 3 Boeimeer waar het eerder dit seizoen nog van verloor…. Doordat het programma van 14 mei 2016 naar voren was geschoven moet Olympia’60 nu dus voor de tweede keer in 4 weken aantreden tegen één van zijn grootste concurrenten.

De equipe van Arne Koeman hunkert naar sportieve revanche om zo zijn koppositie te behouden. Met nog 3 wedstrijden te gaan voor de winterstop is het ongemeend spannend aan kop van de 4e klasse D. Olympia’60 wordt op één punt gevolgd door Oosterhout, op twee punten door Boeimeer en op 3 punten door Seolto. Daarna valt er een gat naar de subtop die knap wordt aangevoerd door dorpsgenoot ONI.

Aangezien de top elkaar de komende drie weken gaat ontmoeten is het van groot belang om zoveel mogelijk punten te vergaren. Olympia’60 ontvangt zoals gezegd Boeimeer en mag daarna naar Seolto. Boeimeer mag na Olympia’60 op eigen veld aantreden tegen Oosterhout en Oosterhout ontvangt ook nog Seolto voor de stop. De uitwedstrijd vier weken geleden op het kunstgras van Boeimeer was er één van vele doelpunten. Met maar liefst 6-3 werd Olympia afgedroogd nadat het ook nog voor heeft gestaan.

Of het het aanvangstijdstip was van 17.00 uur, de sterkte van de tegenstander of het kunstgrasveld waardoor Olympia het spoor even bijster was, het maakt nu inmiddels niet meer uit. Zaterdag krijgt Olympia een nieuwe kans en die wil het met twee handen aanpakken.

Boeimeer beschikt over een sterke voorhoede met de gebroeders Seuntjens en gevaarlijke middenvelder Dennis Brugel die overkwam van the Gunners. Olympia kent inmiddels de angels van de ploeg uit de Haagse Beemden en is dus gewaarschuwd. Voor de rood witten ontbreken nog altijd Mike Boudewijns en Tim Antheunisse door blessures maar ook keeper Ersin Unal zal niet onder de lat staan door een schorsing.

Lichtpuntje voor Olympia is dat Robin Oomens de trainingen heeft hervat en een prima vervanger is. Het wordt een duel tussen de 2 meest scorende teams van 4D. Olympia’60 scoorde er al 51 en kreeg er 15 tegen (waaronder 6 tegen Boeimeer) en Boeimeer scoorde 38 keer en moest er 12 incasseren. Het belooft dus een spannend duel te worden op Crispijn waar Olympia’60 een gat kan gaan slaan om zo met een goed gevoel de laatste 2 duels in te gaan voor de winterstop.

De kraker vangt aan om 14.30 uur en zal onder leiding staan van de heer J. Kuijpers.

Alle steun is welkom en wordt erg gewaardeerd!

Tot zaterdag!

Patrick P.

(ps, bij afgelasting zal Olympia’60 een oefenwedstrijd spelen tegen 2e klasser Zwaluwe in Zwaluwe, uiteraard alleen als Zwaluwe ook wordt afgelast).

Reacties