Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In Werkendam verloor team ’t Vaartje met 6-3 van team de Meuzikken. ’t Vaartje begon goed door winst van Hans de Jong en Davey Danyluk. Daarna was er verlies voor Patty v.d. Wiel en Goof Verbunt. Vervolgens werden alle koppelwedstrijden verloren. Alleen de teamronde werd nog in winst omgezet. Door dit resultaat is team ’t Vaartje in de degradatiezone terecht gekomen.

Aankondiging

Bouwbedrijf Van Leijsen-ranking
Op zaterdagavond 21 november wordt er weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-rankingtoernooi. Het toernooi heeft een niet meer weg te denken plaats op de dartskalender. De wedstrijden kenmerken zich door de gezellige en sportieve sfeer. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.

Thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Op dinsdagavond 24 november gooit team ’t Vaartje weer een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje opnemen tegen team Jolly Jester uit Rijsbergen. Winst is nodig om uit het degradatiegevaar te komen. Team ’t Vaartje bestaat uit Ernest v.d. Kaay, Davey Danyluk, Goof Verbunt, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 21.00 uur.

Reacties