Wil Brekelmans aan de leiding in ranking De Vaart Erin

Foto:

Op de banen van gezelligheids Jeu de Boulesvereniging “De Vaart Erin” (DVE) zijn inmiddels vier wedstrijden gegooid. Wil Brekelmans staat na deze vier wedstrijden aan de leiding met 35 punten. Hierna volgt Helga Snoeren met 33 punten. Haar man Lucien Snoeren geeft niet veel toe. Hij staat nu op 32 punten.

Frans Grootswagers is na de laatste wedstrijd afgezakt naar de vierde plaats met 29 punten. Toine Snoeren staat er relatief het best voor. Hij heeft pas twee wedstrijden meegedaan. Maar hij heeft deze beide gewonnen. Hij staat dus op een gemiddelde van elf. Voorwaarde om in de ranking te worden opgenomen is wel dat je tenminste 10 wedstrijden hebt meegedaan. Doe je er meer mee dan worden de slechtste resultaten weggestreept. Rian Verbunt volgt met een gemiddelde van 10, maar zij heeft pas één wedstrijd mee gegooid.

Wil Brekelmans doet het ook in dit klassement prima. Met een gemiddelde van 8.75 staat hij op een mooie derde plaats. Wil heeft bovendien alle wedstrijden tot dusverre meegedaan. Hij staat er dus goed voor. Hierna volgt Wichard Dirven met een gemiddelde van 8.5. Hij heeft echter slechts twee wedstrijden mee gegooid. Helga Snoeren legt beslag op de vijfde plaats. Ook zij heeft alle wedstrijden mee gedaan en staat op het fraaie gemiddelde van 8.25. Lucien Snoeren doet het met een gemiddelde van 8.0 precies over vier wedstrijden ook uitstekend.

De volgende wedstrijd is op 22 november. Omdat DVE inmiddels kan beschikken over zeven banen, kunnen de wedstrijden ook in een vlottempo worden gespeeld. DVE mag zich verheugen in een geleidelijk toenemende belangstelling. Tot dusverre komt dit de gezelligheid ten goede. Het is immers belangrijk om het knusse van deze vereniging te bewaren. Voor aanmelden en informatie kun je terecht bij sportcafé ’t (tel:0162-312275 of email [email protected]) of bij Frans en Wilma Kemmeren (0162-325227 of email [email protected]ziggo.nl ). Ook kun je daar terecht voor informatie.

Reacties