Dubbele winst voor Ronny Huybregts in De Valk

Foto:

Zondag 8 november j.l. vond in café de valk weer een toernooi plaats voor de open ranking. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppeltoernooi werd verspeeld in poules, de singles k.o.. Beide toernooien hadden daarna een winnaars en een verliezersronde. Er werd gestart met de koppelwedstrijden.

Door winst op Sven Wens en Jeffrey van Egdom werden Tony Martinez en Ronny Huybrechts finalisten. Stephan D’aes en Jurgen Aerts wonnen in de andere halve finale van Chris Merschout en Bjorn Vervloet. In de finale ging de winst met 5-2 naar Ronny en Tony.

darts9111v.l.n.r. Ronny, Tony, Stephan en Jurgen

De verliezersronde werd gewonnen door Corné van Mastrigt en Dean de Wulf die met 3-0 wonnen van Roger Hellebrand en Bob Renard.

darts9112v.l.n.r. Dean, Corné, Bob en Roger

De hoogste uitworp ging naar Tony Martinez met 158 punten, Tony gooide ook nog 118 uit. Roger Hellebrand gooide 130 en 112 uit, Robin Huysmans 129 en Jurgen Aerts 120. Hierna gingen de singles van start. Ronny Huybrechts ging naar zijn 2e finale van de dag door winst op Jeffrey van Egdom. Corné van Mastrigt haalde de finale door winst op Robin Huysmans. In de finale was Ronny met 4-1 de beste en schreef het single toernooi op zijn naam, en won daarmee de dubbel.

dart9113v.l.n.r. Corné, winnaar Ronny, Robin en Jeffrey

Dean de Wulf winst met 3-1 te winnen in de finale van de verliezersronde tegen Stephan Eeckelaert.

darts9114
Dean en Stephan

De hoogste uitworp was voor Jeffrey van Egdom met 123 punten. Robin Huysmans gooide 117 uit en Jurgen Aerts 107. In totaal werd er 31 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. Tony Martinez had er 7 stuks, Ronny Huybrechts 6 en Roger Hellebrand 5. 4x 180 voor Jeffrey van Egdom en 3x Bjorn Vervloet en Robin Huysmans. 1x 180 was er voor Jurgen Aerts, Bob Renard en Stephan D’aes.

De uitslag

WINNAARS SINGLE                     WINNAARS KOPPELS
1. Ronny Huybrechts                   1. Ronny Huybrechts – Tony Martinez
2. Corné van Mastrigt                  2. Stephan D’aes – Jurgen Aerts
3. Jeffrey van Egdom                   3. Sven Wens – Jeffrey van Egdom
Robin Huysmans                              Chris Merschout – Bjorn Vervloet
5. Sven Wens
Bob Renard
Roger Hellebrand
Jurgen Aerts

VERLIEZERS SINGLE                   VERLIEZERS KOPPELS 
1. Dean de Wulf                            1. Corné van Mastrigt – Dean de Wulf
2. Stephan Eeckelaert                  2. Roger Hellebrand – Bob Renard
3. Peter Driessens                        3. Roy Netten – Robin Huysmans
Stephan D’aes                                 Peter Driessens – Stephan Eeckelaert
—————————————————————————
ZONDAG 15 NOVEMBER OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK.
Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 15 november weer een toernooi plaats. Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld. Het koppeltoernooi wordt altijd verspeeld in poules. Beide toernooien hebben een winnaars en verliezersronde. Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven. Het volgende open toernooi vindt plaats op zondag 15 november, single en koppels.

Reacties