Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje won Goof Verbunt het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. In de finale, was Goof met 3-1 te sterk voor Erwin van Riel. Goof kwam in de finale door met 3-2 te winnen van Sander v.d. Wiel. Erwin was met 3-1 te sterk voor Wesley Goossens. In de verliezerronde ging de winst naar Nick Dirven. Nick won met 2-0 van Alex van Ginneken.

Wilma en Frans Kemmeren koppelkampioen
In het koppeltoernooi ging de titel naar Wilma en Frans Kemmeren. Zij wonnen met 3-0 van Erwin van Riel en Alex van Ginneken, die tweede werden. Hierna volgden Wesley Goossens en Goof Verbunt en Sander v.d. Wiel en Nick Dirven. Speciale waardering voor het enige dameskoppel wat bestond uit Judith Schellekens en Angelique de Laat. De hoogste uitworp ging naar Erwin van Riel met 146. Er waren deze keer geen 180-ers. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 21 november.

WBDF competitie:
Opnieuw winst voor ‘t Vaartje
In Etten-Leur won team ’t Vaartje met 4-5 van team Hawk Eye. Alleen Patty v.d. Wiel verloor haar singlepartij. Winst was er voor Hans de Jong, Davey Danyluk en Goof Verbunt. Ook de eerste koppelpartij werd gewonnen. Daarna werden drie koppelpartijen op een rij verloren. In de teamronde werd de winst alsnog veilig gesteld. Het team lijkt nu langzaamaan uit de degradatie zone te krabbelen.

Reacties