BC Shot presenteert: Mini Badminton

Foto:

Ben jij 5,6 of 7 jaar en wil je graag sport, maar ook een beetje spel doen, maar je weet nog niet hoe of wat? Dan hebben wij iets leuks voor jou want Badmintonvereniging BC Shot organiseert in de maanden  oktober en november 2015:  MINI BADMINTON

Wat is mini badminton: Mini badminton is een aangepaste badmintonvorm die aansluit bij de belevingswereld van kinderen in de leeftijd van 5, 6 en 7 jaar, die uiterst geschikt is om de kinderen op deze jonge leeftijd diverse motorische basisvaardigheden en -technieken aan te leren. De oefeningen zijn speels en niet direct wedstrijdgericht. Er zijn aangepaste spelregels en we spelen met aangepast materiaal.

Wie kunnen er mee doen: Alle kinderen in de leeftijd van 5, 6 of 7 jaar.

Hoe vaak: In de periode van 3 oktober 2015 tot 1 december 2015 wordt iedere zaterdagochtend een les gegeven. De les duurt een uur; namelijk van 9.30u tot 10.30u. In totaal krijgen de kinderen 9 lessen. Deze negen lessen zijn verdeeld in: 4 weken vóór de herfstvakantie en 5 weken ná de herfstvakantie. De lessen worden in de sporthal “de Salamander” gegeven door een gediplomeerd trainer.

Wat zijn de kosten: De totale kosten voor deze 9 lessen bedragen € 35,- en dienen van tevoren en ineens te worden betaald.
Waar moet jezelf voor zorgen: De kinderen moeten zelf voor gemakkelijke kleding zorgen en schoenen dragen met een witte zool. Wij zorgen voor het materiaal!

Hoe moet je je opgeven: Lijkt je dit leuk en wil je graag iemand opgeven? Stuur dan vóór 1 augustus een mailtje naar [email protected] In deze mail graag vermelden: voornaam, achternaam, adres en geboortedatum van het kind dat mee doet, en een telefoonnummer waarop wij ouder(s)/verzorger(s) kunnen bereiken. Ook als je overige vragen hebt, kun je een mailtje naar bovenstaand mailadres sturen.

Belangrijk: Er wordt alleen gestart bij een minimale deelname van 4 kinderen. Er is een maximaal aantal van 10 kinderen, zodat ieder kind de aandacht krijgt die hij/zij verdient. Door aan mini badminton mee te doen, worden de kinderen niet per definitie lid van de vereniging BC Shot. Mocht je dit willen, is dat natuurlijk wel mogelijk!

Reacties