Winst voor Liberty M8E

Foto:

De meisjes van Liberty M8E4 hebben de voorjaarscompetitie deze zaterdag met winst afgesloten. In de laatste wedstrijd tegen het altijd gevaarlijke team van Push Breda wisten de meisjes met 0-1 de overwinning mee naar Dongen te nemen.

In de eerste helft gingen de twee teams gelijk op, maar mede door het mooie spel van laatste dame Amy v Emde en haar achterhoede kon Push Breda maar moeilijk in de buurt van het doel van Liberty komen. Mylene van Dooren pakte de ballen in de spits al snel weer af van push. En ook aan de zijkanten wisten Joni en Kyra Franssen de meiden van push knap te storen tijdens aanvallen. Enkele strafcorners door shoots zorgde voor spannende momenten, maar ook die werden dan snel weer snel gestopt. Keepster Lina v Mourik wist het enige echte gevaarlijke schot van Push dat dichtbij het doel kwam goed tegen te houden.

In de tweede helft bleek het team van de meisjes van Liberty duidelijk de langste adem te hebben. Het spel van de meisjes werd sterker, en er werd onderling mooi overgespeeld. Het prachtige schot van Marit Hazenberg op doel werd net gemist, En ook de mooie snelle ballen van Anoek Meester kwamen jammer genoeg niet tot het doel van Push. Daarom moeten we toch ook aangeven dat de verdediging van Push ook erg sterk was.

Uiteindelijk werd na een mooi samenspel van Silke Beerens en Maartje Hazenberg de 0-1 door Maartje Hazenberg binnen getikt. Meteen ook de eindstand. De meiden van Liberty hebben verdiend gewonnen. Een mooie afsluiting voor een geweldig leuk team. Coach Wilfred van Emde kan trots zijn op zijn meiden.

lib962

Reacties