Ger Kerst en Rob Kuijpers laatste poulewinnaars

Foto:

Ook dit jaar wordt er weer gespeeld om de titel WETSTEIJN MASTERS DRIEBANDEN. Het toernooi vindt voor de 27e keer plaats, de wedstrijden worden afgewerkt in de volgende café ’s, Het Vaartje, D’ouwe Sok en De Valk. Dankzij de bereidwillige financiële medewerking van “WETSTEIJN AMUSEMENT” hangt er ook dit jaar weer een mooie prijzenpot aan het toernooi.

De voorwedstrijden worden verspeeld in 9 poules van 5 deelnemers. Uit iedere poule plaatsen de poulewinnaars zich rechtstreeks voor de halve finale. De nummers 2 en 6 beste nummers 3 spelen in de kwart finale die plaats vindt op zaterdag 13 juni. Daarna spelen 15 biljarters (3 poules van 5) in de halve finale die wordt afgewerkt op zaterdag 20 juni.
Voor de finale (5 spelers) plaatsen zich dan de 3 poulewinnaars en 2 beste nummers 2. Deze finale wordt gehouden in Café De Valk op zaterdag 27 juni. Voor de winnaar ligt naast de eeuwige roem ook nog € 200 te wachten. De voorgaande editie werd gewonnen door Cees Sprangers.

Vorige week werden de laatste 2 poules verspeeld van de voorwedstrijden. Bij de valk werd Ger Kerst ongeslagen poulewinnaar met 8 punten, beste partij 0,81 en een prima gemiddelde van 0,47. Henk Faro werd 2e met 6 punten, beste partij 0,66 en algemeen 0,41 Jan Smans werd 3e met 4 punten en een gemiddelde van 0,51. Toon van Spaandonk had 2 punten met een moyenne van 0,33 en Robert Renard bleef puntloos met 0,11 gemiddeld.

Bij het vaartje werd Rob Kuipers poulewinnaar met 6 punten, beste partij 0,75 en algemeen 0,29. Gerrit Faro werd 2e met 4 punten , beste partij 0,80 en 0,46 algemeen. Embert Broekhoven en Ralph de Roon hadden ook 4 punten maar procentueel minder dan Gerrit. Embert werd 3e met 0,57 en Ralph de Roon had een gemiddelde van 0,47 Sjaak van Gool werd 5e met 2 punten en 0,35 gemiddeld.

Voor de halve finale op zaterdag 20 juni zijn dus nu al rechtstreeks geplaatst Richard Smans, Dré van den Bosch, Piet Sprangers, Hanny Hultermans, Dim van Groesen, Bart Hultermans, Piet Ackermans, Ger Kerst en Rob Kuipers.

A.s. zaterdag 13 juni vindt de kwartfinale plaats, hier de indeling daarvoor. De beste 2 uit iedere poule gaan naar de halve finale

ZATERDAG 13 JUNI        ZATERDAG 13 JUNI         ZATERDAG 13 JUNI

POULE 1                         POULE 2                         POULE 3

CAFÉ DE VALK                CAFÉ D’OUWE SOK          CAFÉ HET VAARTJE

Cees Claasen (8)             Ton van Gool (10)           Jan Leemans (6)
Joseph van der Ven (8)   Paul de Jong (8)             Toon Verbunt (8)
Henk Faro (8)                  Rob Claesen (6)              Gerrit Faro (8)
Claus Pol (6)                    Rob Houtepen (14)         Herman Anders (10)
Cees Sprangers (12)        Eric in ‘t Groen (6)          Arthur Snoeren (8)

TUSSEN HAAKJES HET AANTAL TE BEHALEN CARAMBOLES.

De aanvang van de wedstrijden is 13.30 uur, supporters zijn uiteraard van harte welkom om hun favorieten aan te moedigen. Meer info op website www.falkie.nl

Reacties