Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

Biljartsport- districtscompetitie driebanden-klein:
Verlies voor ‘t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje verloor team ’t Vaartje met 25-30 van team de Eekhoorn. In de eerste partij verloor Frans Kemmeren kansloos. Hij kon totaal niet in zijn spel komen. Piet Kamp had een moeizame start maar kwam aan het einde steeds dichterbij hij verloor met nog slechts één carambole te maken. Hetzelfde lot overkwam kopman Leo Loonen. Ook Leo kwam aan de meet slechts één luttele carambole te kort. Dit geeft wel aan dat team ’t Vaartje tot dusverre nog weinig geluk gehad heeft. Door dit resultaat blijft team ’t Vaartje op de zesde plaats.

Verlies Jos Brouwers Schilderwerken
In Geertruidenberg verloor team Jos Brouwers Schilderwerken Dongen met 27-24 van team D’n Berg. Embert Broekhoven pakte als enige de winst. Embert hield de verdediging goed gesloten. Jan Ligtenberg kwam slechts vier caramboles te kort. Hij kreeg ook maar 40 beurten. Met het gemiddelde van 0.675 kan Jan tevreden zijn met het resultaat echter niet. Kopman Ad Faro kwam er niet aan te pas. Hij kreeg ook maar 41 beurten. Jan en Ad maakten beiden een mooie serie van vijf. Door dit resultaat is team Brouwers gezakt naar de vijfde plaats.

Aankondigingen

Biljartsport: driebanden-klein ‘t Vaartje:
Dongenaren strijden in de finale
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart wordt op zaterdagavond zes juni 2015 de finale van het driebanden-klein toernooi. Voor deze finale plaatsten zich maar liefst vier Dongenaren. Het zijn Cees Sprangers, Embert Broekhoven, Jos Hamers en Ton Kemmeren(Vaart). Ook Rijenaar Ton van Oijen wist zich te plaatsen voor de finale door gedegen spel. Zij gaan bepalen wie de opvolger wordt van Dongenaar Rini Netten, die dit evenement in 2014 won. De wedstrijden in sportcafé ’t Vaartje beginnen om 19.30 uur. Rond 22.30 uur wordt de ontknoping verwacht. De toegang is gratis.

‘t Vaartje thuis
Op dinsdagavond 9 juni speelt team ’t Vaartje tegen team de Eekhoorn uit Oosterhout. Het is een wedstrijd in de competitie driebanden van het district Midden-Brabant. Om de positie te verbeteren heeft team ’t Vaartje de winst nodig. Team ’t Vaartje bestaat uit Leo Loonen, Piet Kamp, Frans Kemmeren en Jan Smeekens. De wedstrijden in sportcafé ’t Vaartje beginnen om 19.30 uur.

Reacties