Jan Vereggen en Leo Akkermans winnen de aan de Maas

Foto:

Zondag 17 mei ging H.S.V. de Ruischvoorn naar de Maas bij Waalwijk om een koppelwedstrijd te vissen. 17 Trouwe vissers kwamen naar het water waar de wedstrijdcommissie al in de vroegte de nummers hadden uit gezet. De steknummers werden getrokken de vissers gingen naar hun stek. De afgelopen weken was hier een goed visje te vangen, dus de verwachtingen waren hoog.

Om acht uur klonk het start sein en de vissers gooiden hun eerste korfjes in het water. Al snel beet de vis bij enkele vissers, maar helaas het tij ging keren en de vissen beten niet meer. Het was gewoon slecht. Zo werden de eerste vissen op de staart gevangen veel was het niet zo ving Lucien van Loon een wel geteld een platje van 1032 gram hij werd hier 2e individueel mee Jan Vereggen was de grote winnaar hij ving een gewicht van2455 gram bij elkaar. Om 1 uur was het dan ook gelukkig afgelopen de weegploegen konden gaan wegen maar die hadden het niet zwaar hier en daar was een enkel visje gevangen.Na het wegen en in pakken van de spullen kon de balans opgemaakt worden en de koppels geloot worden.

Zo loten Jan Vereggen Leo Akkermans die helaas geen vis gevangen had, maar dit koppel wist toch de winst te pakken. 2e koppel werden Henk Bakx en Wim de Vos met een gewicht samen van1363 gram. 3e koppel werden Broer Oomens en Ton van de Put samen vingen ze 1310 gram. Pechvogel van de dag was Lucien van Loon. Hij loste een paar mooie vissen en hij lootte ook nog een visser zonder vis, maar dat kan zo maar gebeuren. Hij werd samen met Barrie Stulock 4e met een gewicht van 1032 gram. Het was niet geweldig maar plezier was er na de wedstrijd genoeg.

De Uitslag:

ruis2052

Reacties