Jack Puts wint 1e clubwedstrijd van HSV de Ruischvoorn, Dongen

Foto:

Zondagmorgen 26 april 2015 waren 18 sportvissers naar de Donge bij ’s Gravenmoer gekomen, om zich in te schrijven voor de 1e clubwedstrijd van seizoen 2015. Iedereen had er veel zin in om te strijden voor de 1e wedstrijd voor het clubkampioenschap. Na wat huishoudelijke mededelingen werden om 7.15 uur de steknummers verloot en vertrok iedereen naar de visplekken.

Nadat iedereen zijn visspullen had uitgepakt en geïnstalleerd had, kon om 8.30 uur de wedstrijd beginnen. Al snel werden de eerste visjes naar de kant gebracht. Ondanks de dreigende luchten en de sombere weersvoorspellingen, bleef het tijdens de wedstrijd droog. Toen de klok 11.30 aangaf klonk het eindsignaal en konden de spullen weer opgeruimd worden. De weegploeg kwam bij iedereen langs om de vangst te wegen en te noteren. Helaas was dit bij de helft van de deelnemers niet nodig, omdat zij niets wisten te vangen. Maar volgende wedstijd meer geluk!
Dhr. Jack Puts werd algeheel winnaar met in totaal 7282 gram. Hij wist één vis te vangen van 3929 gram die hij vooraf voor de kanjerkoningcompetitie had aangegeven.

De totaaluitslag was:

ruis02052
De volgende wedstrijd is de 2e clubwedstrijd op 3 mei 2015, in de Donge bij ’s Gravenmoer. Inschrijven van 7.00 uur tot 7.15 uur aan de waterkant.

Reacties