Lentetoernooi bij De Vaart Erin

Foto:

26-4-2015: Lentetoernooi
Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje wordt door gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) op zondagmiddag 26 april het Lentetoernooi gehouden. Het betreft een koppellotingtoernooi. De koppels worden dus geloot. De wedstrijd begint om 13.30 uur.

Dus voor 13.30 uur aanmelden! Er zijn weer punten te verdienen voor de ranking. In de ranking gaat Stijn Kennekens nog aan de leiding. De deelnemers zullen in ieder geval proberen om punten op hem in te lopen. De vereniging kent geen contributie. Wel wordt er per wedstrijd een inschrijfgeld gevraagd van € 2,50 per persoon. Maandelijks wordt er minimaal een wedstrijd gegooid. Aanmelden kan bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie.

29-4: Dorpencompetitie
Op woensdagavond 29 april gaat een team van Jeu de Boules-vereniging ‘De Vaart Erin (DVE)’ voor het eerst deelnemen aan de dorpencompetitie. Het is een nieuwe stap voor de nog jonge vereniging. Aan de competitie doen naast een team van DVE, teams mee uit Teteringen, Raamsdonksveer, Molenschot, Gilze, Oosteind, Waspik en Rijen. DVE start op 29 april met een thuiswedstrijd op de banen bij sportcafé ’t Vaartje. Het neemt het dan op tegen Gilze. De wedstrijd begint om 18.30 uur.

Reacties