Drie keer goud voor judoka’s van Van Gils Sport

Foto:

6 judoka’s van van Gils Sport deden op 4 oktober mee aan de 1e streekontmoetingen judo in Prinsenbeek. Stijn Jongenelen mocht de spits afbijten. Hij zat in een poule waar een aantal judoka’s zwaarder waren. Het is hem toch gelukt door goed te reageren op de ander als deze uit balans stond en wist hierdoor al zijn partijen te winnen.

In de tweede groep deden 4 judoka’s mee. Hidde Moelands zat voor het eerst in een hogere leeftijdscategorie. Voor hem niet zo gunstig, omdat de judoka’s ruim 2 jaar ouder zijn en ook nog eens een stuk zwaarder. Hidde wist zich toch goed staande te houden en wist zelfs een partij te winnen. Een mooie 4e plaats op het podium voor hem.
Dave Sigon heeft laten zien dat hij mooi technisch kan judoën. Helaas stond hij in de laatste partij voor maar kwam in een houdgreep terecht waar hij niet meer uit kon komen.
Een welverdiende 2e plaats op het podium.
Elise van Gils liet ook zien goed in vorm te zijn. Ne een mooie rustige start wist ze al haar partijen te winnen. Een 1e plaats op het podium voor haar. Luc Berkhof had het zwaar want zijn tegenstanders waren zwaarder  en hadden een hogere band . Voor Luc was dit geen belemmering en probeerde zo goed mogelijk te judoën. Hij wist zelfs al zijn partijen te winnen. Ook hij mocht op de hoogste plaats op het podium gaan staan.
De laatste judoka van vandaag was Ivo Scheurwater. De 6 jarige judoka was één en al energie. Hij maakte zelfs een hele mooie O- goshi wat met een Ippon werd gewaardeerd. Op zo’n jonge leeftijd dit al kunnen is erg goed. Ga zo door!!! Een tweede plaats voor Ivo.
Uitslagen streekontmoeting Prinsenbeek
1e plaats: Stijn Jongenelen, Elise van Gils en Luc Berkhof
2e plaats: Dave Sigon en Ivo Scheurwater 
4e plaats: Hidde Moelands