Bc Shot 1 – BC de Zwaluwen 1 : 4-4 gelijkspel

Foto:

Het badmintonseizoen is geopend. Van dit weekend tot het laatste weekend in januari speelt een groot aantal teams van BC Shot wekelijks competitie tegen teams van andere clubs. Iedere week schrijft een team een leuk verslag, waardoor ook de supporters en andere geïnteresseerden vanuit Dongen op de hoogte blijven. Dit verslagje is geschreven door team 1. Volgende week volgt er weer een nieuw verslag!

Vanochtend om half 11 was het zover, de eerste competitiewedstrijd van het seizoen! Om 10 uur stond iedereen fris en fruitig en met veel plezier in de sporthal. Ook was er enige spanning, voor ons was Zwaluwen toch wel gelijk een sterk team om tegen te beginnen! Van start met de HD van Richard en Mark en de VD van Milou en Miranda. Er was gelijk een 1-1 gelijkspel. De mannen wisten het puntje binnen te halen, maar ze moesten er wel hard voor werken! Het ging gelijkmatig tegen elkaar op, ze hebben met 21-18 in de derde set gewonnen. Helaas was het voor Milou en Miranda net niet gelukt.
Daarna werden de singels gespeeld, hierbij hebben we helaas 3 punten laten liggen. De singels van Romy en Milou zijn beiden net verloren, maar ze hebben zeer goed gespeeld! Milou die in de competitie een grote sprong heeft gemaakt in niveau en dan zo lekker staat te spelen, super goed!
Mark die zijn singel speelde tegen Joery en ook net verloor in 3 sets. Raar was het wel om te zien. Joery die vorig jaar nog bij ons in het team zat en nu onze tegenstander was! Gelukkig hadden we Richard nog die zijn singel wel in 3 sets had gewonnen! Uiteindelijk was de tussenstand 2-4 voor Zwaluwen. Nu moesten we onze beiden mixen wel winnen, willen we een gelijkspel spelen. De mix van Richard en Romy werd gewonnen in 2 sets. De mix van Mark en Miranda ging om het winnende punt (4-4 of 3-5 in totaal) en daarom was het extra spannend. Gelukkig hebben ze weten te winnen in de 3e set! De eindstand is uiteindelijk 4-4 geworden. Een mooie eerste wedstrijd 
van het seizoen!”