Dubbele winst voor Wilco Vermeulen bij darttoernooi in De Valk

Zondag 14 september werd er weer toernooi verspeeld van de open ranking in Café De Valk. Er stond een single en een koppel toernooi op de rol. De toernooien werden verspeeld in poules. Beide toernooien hadden daarna een winnaars en verliezersronde. Er werd gestart met het koppeltoernooi.

Door halve finale winst op Jaimy van Bavel en Bryan Coenderaerts werden Wesley Schols en Wilco Vermeulen finalisten. Corné van Mastrigt samenkoppelend met Jurgen Evers werden finalisten na winst op Ad Timmermans en Dennis van Strien. Wilco en Wesley waren met 4-2 de sterkste in de finale en wonnen het toernooi.
xgp25iq769tt4rzsrf4awhsj4
v.l.n.r. Jurgen, Corné, Wesley en Wilco met zijn mascotte (dochtertje)

In de finale van de verliezersronde wonnen Danny Schellekens en Ruben Mesters met 3-2 van Henk van de Horst en Dylan van Beers.
mkk4bpixnkr3ro0wkgi5vj5db
v.l.n.r. Dylan, Ruben, Danny en Henk
De hoogste uitworp was voor Ad Timmermans met 105. Hierna gingen de singles van start.
Wilco Vermeulen ging ook naar zijn 2e finale door winst op Bryan Coenderaerts. Danny Schellekens klopt zijn koppelmaat Ruben Mesters in de andere halve finale. In de finale was Wilco met 4-0 duidelijke de beste speler en pakte daarmee de dubbel. .
y6aq96acfx0uoelcg1ke5y46u
v.l.n.r. Ruben, Bryan, Wilco en Danny.
Wesley Schols won met 3-1 in de finale van de verliezersronde tegen Ad Timmermans.
q4cgmtrr8rg0umuke3ea801lw
Wesley en Ad
De hoogste uitworp ging ook hier naar Ad Timmermans met 154. In totaal werd er 29 keer 180 gescoord. Ook hierin was Wilco Vermeulen de beste met 9 stuks, waaronder de 22.500e 180 wat naast een consumptie ook nog 25 euro opleverde. Wesley Schols had er 7 stuks, Corné van Mastrigt 3, Ad Timmermans en Bryan Coenderaerts 2. 1x 180 was er voor Jurgen Evers, Ruben Mesters, Danny Schellekens, Henk van de Horst. Dennis van Strien en Jaimy van Bavel.
De uitslag
WINNAARS SINGLES                
1. Wilco Vermeulen                        
2. Danny Schellekens                     
3. Ruben Mesters                           
Bryan Coenderaerts                       
5. Jaimy van Bavel
Dennis van Strien
Corné van Mastrigt
Jurgen Evers
ZONDAG 21 SEPTEMBER OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK.
A.s. zondag 21 september wordt er weer een open darttoernooi verspeeld voor de ranking in café de valk. Er wordt een single en een koppel toernooi  verspeeld. De koppels worden altijd in poules gespeeld. Beide toernooien hebben een winnaars en een verliezersronde.
De aanvang is 13.30 uur, graag tot zondag.