DVVC wint vriendschappelijke wedstrijd van ONI

Dinsdagavond  was het parkeerterrein van DVVC vol bezet! Geen parkeerplaatsje meer vrij, alsof het zaterdag was en veel teams thuis moesten spelen. Dat is echter niet zo. Het publiek was er voor DVVC1, dat een vriendschappelijke wedstrijd speelde tegen ONI 1 In het doel Sitke Ozdemir, terug van weggeweest. Tot de rust ging het redelijk gelijk op al kwam ONI even voor rust toch op voorsprong 0-1. Na de rust was het Maikel v Bragt die de 1-1 gelijkmaker intikte. Tegen het einde, van de reguliere tijd, werd door Fatih Kaya van DVVC nog een keer gescoord. 2-1! Dat is een mooi resultaat van een sportieve wedstrijd, zeker nadat de  de 1e oefenwedstrijd  tegen Oosterhout 1 geen overwinning bracht. Deze winst brengt weer wat evenwicht, en geeft zeker moed voor de komende wedstrijden.