ONI begint aan nieuwe uitdaging

Met de start van de trainingen die deze week zijn begonnen, heeft O.N.I. ook een nieuwe start gemaakt met het aangaan van een nieuwe uitdaging.Een piepjong ONI gemixt met enkele ervaren krachten gaat zonder het MOETEN behalen van een prijs of prijsje de strijd aan met de overige teams in de 4e klasse C. De ONI selectie die door het vertrek van vele vaste waardes en overige vertrekkers een ware gedaanteverwisseling heeft ondergaan, heeft een pure kwaliteits injectie gekregen door de overstap van nagenoeg de gehele A jeugd.

Buiten de overgekomen A jeugd spelers heeft ONI ook Maurice Kalacutula, Bart Mols, Ezra van Leeuwen en Lokman al bazaz mogen verwelkomen. Een Jeugd team welke onder de bezielende van Ad Broeders is klaar gestoomd voor DE STAP naar de selectie van ONI. Deze stappen komen niet zomaar uit de lucht vallen, nee integendeel, gedurende de laatste 2 seizoenen heeft men de ontwikkelingen van deze jeugdspelers van nabij kunnen meemaken en kan men niet anders concluderen dat het met de toekomst qua jeugd bij ONI wel goed zit en dat dus nu de jeugd de stap gaat maken.
Door deze ontwikkelingen komt ONI zeer zeker niet zonder een nieuw A jeugd elftal tezitten, integendeel zelfs, het goed draaiende B elftal van vorig seizoen neemt de plaats in van het oude A team en zal ook hier weer door Ad Broeders worden onderricht aan de fijne kneepjes van het voetbal zoals men dat voor ogen heeft. Door deze positieve verschuivingen zal het kampioen zijnde C elftal de open gevallen plaats van de B innemen en zo is men verzekerd van een goed draaiende junioren afeling.
Voor ONI 1 en 2 is de conclusie dan vlug gemaakt dat beide teams met een wel hele jonge gemiddelde leeftijd de strijd aan zal gaan. De scepter bij ONI 1 zal dit jaar gezwaaid worden door Erwin Verheij, hij word daarbij geassisteerd door leider Erik de Weijer, als grensrechter zal ook dit jaar Pieter Faro de vlag weer ter hand nemen. Bij ONI 2 zullen ook dit jaar weer good old Rini Netten als trainer en Pieter Dekkers als leider fungeren, grensrechter Willem Timmermans completeert de volledige begeleiding en ook hun gaan samen met een compleet verbouwt de strijd aan, een strijd die moet leiden naar het aller hoogst haalbare.
Deze uitdaging voor het 2e Elftal zal men in een compleet nieuwe out fit aangaan, Directeur Gert Arendse van het gelijknamige schildersbedrijf G.A.Schilderwerken en Robert v Raamsdonk hebben beide er voor gezorgd dat dit jaar het 2e team er als volwaardig profs bij lopen zowel in het veld als daarbuiten.
De beide gulle gevers zouden het zeer op prijs stellen dat deze gedane kleding sponsoring er toe leid dat dit team tot grote hoogte gaat stijgen en mee doet om de prijzen, en dus ligt er met deze gesproken woorden een heuse uitdaging voor het toekomstige 2e Elftal.
Zoals gezegd heeft men inmiddels een begin gemaakt met de trainingen en heeft men a.s zaterdag een gehele trainingsdag voor de boeg.
Op maandag 11 aug traint men wederom, waarna dan op 12 aug een eerste oefenwedsrijd gespeeld gaat worden bij DVVC.
PROGRAMMA ONI
4 aug aanvang trainingen
5,7,9,11 trainingen
12 Aug; 20.00 DVVC 1 – ONI
16 Aug; 14.30 BRAKEL 1 – ONI