Judoka’s behalen drie keer goud in Klundert

Foto:

Zaterdag 14 juni deden er 7 judoka’s van Van Gils Sport mee aan de laatste judo streekontmoeting in Klundert. In totaal deden er over het gehele seizoen 23 judoka’s van Van Gils Sport mee. Alle 7 de judoka’s hebben erg goed hun best gedaan. Opvallend vandaag was Elise van Gils, in haar poule waren er 3 judoka’s met twee gewonnen wedstrijden, dan wordt er gekeken naar het puntentotaal. 

Elise had het meeste aantal punten en behaalde een geweldige 1e plaats. Levi Broeders heeft laten zien wat hij kon, hij stond stevig op zijn benen en toonde zelf goede aanvallen. Dit leverde hem een derde plaats op. Hidde Moelands kon vandaag de rust goed vinden en dit bleek een positieve werking te hebben. Hij wist al zijn partijen te winnen.
Uitslagen van de 6e streekontmoeting.
1e: Elise van Gils, Hidde Moelands en Stijn Jongenelen
2e: Lars Jongenelen
3e: Levi Broeders en Dave Sigon.
4e: Ivo Scheurwater
Einduitslag na 6 wedstrijden:
Na iedere wedstrijd krijgen de deelnemers punten die aan het einde van het seizoen bij elkaar opgeteld worden en dan een herinnering, brons, zilver of gouden plaats oplevert.
Goud: Stijn Jongenelen
Zilver: Levi Broeders, Hidde Moelands en Lars Jongenelen 
Brons: Dave Sigon, Elise van Gils, Florian Geense, Yvon Kokke en Tim Kuijpers
Herinnering: Ivo Scheurwater, Mick van Dooren, Matthijs Driessen, Puk van der Gouw, Luca van den Heuvel, Mika de Hoogh, Thijs Marcelissen, Simon Oostdam, Lynne Verlinde, Celeste de Waal, Daniël Wijnands en Corneel Willemse.
De judoka’s die er deze keer niet bij waren ontvangen de prijs binnenkort op de sportschool.
Alle judoka’s gefeliciteerd en tot het volgende seizoen streekontmoetingen.