Wetsteijn Masters Driebanden

Ook dit jaar wordt er weer gespeeld om de titel WETSTEIJN MASTERS DRIEBANDEN. Horeca Dongen organiseert dit toernooi voor de 26e keer, de wedstrijden worden afgewerkt in de volgende café ’s, Het Vaartje, D’ouwe Sok en De Valk. Dankzij de bereidwillige financiële medewerking van “WETSTEIJN AMUSEMENT” hangt er ook dit jaar weer een mooie prijzenpot aan het toernooi.

De voorwedstrijden worden verspeeld in 9 poules van 5 deelnemers. Uit iedere poule plaatsen de poulewinnaars zich rechtstreeks voor de halve finale. De nummers 2 en 6 beste nummers 3 spelen in de kwart finale die plaats vindt op zaterdag 7 juni. Daarna spelen 15 biljarters (3 poules van 5) in de halve finale die wordt afgewerkt op zaterdag 14 juni.
Voor de finale (5 spelers) plaatsen zich dan de 3 poulewinnaars en 2 beste nummers 2.
Deze finale wordt gehouden in Café De Valk op zaterdag 21 juni. Voor de winnaar ligt naast de eeuwige roem ook nog € 200 te wachten. De voorgaande editie werd gewonnen door Dim van Groesen.
 
De uitslagen van de kwartfinale van vorige week waren de volgende
rdnb1okvq6vv0er12p8t5hy71
dvtwd3bma5jjeg6jxcs43m1dl
De 3  poulewinnaars en 2 beste nummers 2 uit iedere poule plaatsen zich voor de finale die verspeeld wordt op zaterdag 21 juni, 13.30 uur. Deelnemers veel succes, en supporters zijn uiteraard van harte welkom. Voor meer info kijk op www.falkie.nl