Zv De Vennen presteert op de BZK

Foto:

Afgelopen zaterdag en zondag waren er weer Brabants Zomer Kampioenschappen in Eindhoven. Hier kwamen voor zv De Vennen Joas Ihe, Ilse Mulder, Carina Spronk, Tessa Kimenai en Anouk Ijpelaar uit om hun afstanden te zwemmen waarvoor zij zich hadden gekwalificeerd.

Zaterdag werd er door de zwemmers hard gezwommen en werd er een bronzen medaile behaald door Carina op de 400m vrijeslag  , Joas verbeterde zijn tijd op de 50m vrijeslag en behaalde hiermee een 9e plaats, Ilse haalde op de 50m vlinderslag een mooie 20e plaats.
Op zondag was er weer voor de zwemmers tijd om hun prestaties te tonen hierbij werd er door Carina een mooie 2e plaats behaald op de 100m vlinderslag, een 4e plaats op de 200 rugslag en 6e op de 200m vrijeslag, Ilse viel dit keer ook in de prijzen en wel op de 200m rugslag waarbij zij een mooie 3e plaats wist te veroveren, Joas werd op de 200 m wisselslag 13e en op de 100m vrij 7e en op de 200m schoolslag 14e .Anouk werd 6e op de 200m rugslag, Tessa werd 27e op de 50m schoolslag
Hiermee behaalde wij in het 1e weekeinde een 18e plaats op de medaillespiegel, er deden 36 verenigingen mee, dus geen slechte prestatie. Voor komend weekeinde staat deel 2 op het programma in het Pieter van den Hoogenbandbad in Eindhoven waar er weer een aantal zwemmers hun prestaties zullen laten zien.