Wetsteijn master Driebanden

Foto:

Ook dit jaar wordt er weer gespeeld om de titel WETSTEIJN MASTERS DRIEBANDEN.Horeca Dongen organiseert dit toernooi voor de 26e keer, de wedstrijden worden afgewerkt in de volgende café ’s, Het Vaartje, D’ouwe Sok en De Valk.

Dankzij de bereidwillige financiële medewerking van “WETSTEIJN AMUSEMENT” hangt er ook dit jaar weer een mooie prijzenpot aan het toernooi. De voorwedstrijden worden verspeeld in 9 poules van 5 deelnemers. Uit iedere poule plaatsen de poulewinnaars zich rechtstreeks voor de halve finale. De nummers 2 en 6 beste nummers 3 spelen in de kwart finale die plaats vindt op zaterdag 7 juni. Daarna spelen 15 biljarters (3 poules van 5) in de halve finale die wordt afgewerkt op zaterdag 14 juni.
Voor de finale (5 spelers) plaatsen zich dan de 3 poulewinnaars en 2 beste nummers 2.
Deze finale wordt gehouden in Café De Valk op zaterdag 21 juni. Voor de winnaar ligt naast de eeuwige roem ook nog € 200 te wachten. De voorgaande editie werd gewonnen door Dim van Groesen. Vorige week werden er weer 2 poules afgewerkt.
 
biljart195
De voorwedstrijden worden vervolgd a.s. Zaterdag 24 mei, dan worden weer 2 poules afgewerkt. bij d’ouwe sok en de de valk. De aanvang van de wedstrijden is 13.30 uur, supporters zijn uiteraard van harte welkom om hun favorieten aan te moedigen.
Meer info op website www.falkie.nl