Random Click sluit derde zaalvoetbaltoernooi succesvol af.

Foto:

Het zaalvoetbaltoernooi dat op 11 mei 2014 in de Salamander is gehouden voor en door jongeren van 14 t/m 18 jaar is succesvol verlopen. Het geslaagde toernooi werd georganiseerd door Random Click, in samenwerking met Stichting Richting. Stichting Richting is blij en trots dat er jongeren zijn die zulke initiatieven vrijwillig organiseren. Het toernooi verliep goed volgens schema en er werd door 8 teams in 2 poules hevig gestreden om de eindwinst. De uiteindelijke winnaar is World XI  geworden (zie foto).

Na een spannende halve finale die moest worden beslist met penalty’s, wisten ze gemakkelijk de finale te winnen. Op de tweede plaats zijn de Oudenboschers geëindigd, en Barca United heeft de derde plaats behaald. De sportiviteitsprijs ging naar Ahmet Anaz vanwege zijn sportieve instelling. Hij gaf een prima voorbeeld hoe je je als speler hoort te  gedragen, zowel binnen als buiten het veld. 
Naast de 60 deelnemers die fanatiek deelnamen, werd het toernooi druk bezocht door belangstellenden. De teams zijn de organisatie heel dankbaar voor het organiseren van het toernooi, en ze kunnen niet wachten op een nieuwe activiteit.
We willen graag alle sponsoren bedanken die dit initiatief mede mogelijk gemaakt hebben, en hopen in de toekomst weer op hen te kunnen rekenen. (Tuincentrum Avri, Eetcafé Dilara, Restaria Westhoek, Domino’s Pizza en Café – Zaal De Gouden Leeuw). Random Click overlegt binnenkort over de organisatie van een nieuwe acitiviteit voor hun leeftijdsgenoten. Voor meer informatie of vragen kunt contact opnemen met Rachid Mima via mail, [email protected] of telefonisch op 06-15559718.