Dongense Darts Competitie

Foto:

Na een weekje rust konden de pijlen weer opgepakt worden voor de 7-e ronde van de Zomer competitie. No Score zakt steeds verder weg in de Tweede Divisie. No Score was een aantal weken de koploper, maar na het verlies tegen De Bluffers was er nu wederom een verlies. Young Falcon won met 10-3 van No Score en voor Young Falcon waren dit belangrijke punten om bovenin mee te doen.

Het Vaartje ontving Het Karrewiel 13. Via 2-2 ging het naar 4-4 en zelfs tot 6-6. De teamronde moest de beslissing brengen en die werd gewonnen door Het Karrewiel 13. 7-6 de winst. Van HBHB tegen No Skills just luck is geen uitslag bekend. De Bluffers waren deze ronde vrij. De 180 teller blijft staan op 7. Young Falcon staat nu ineens bovenaan. Het Karrewiel 13 is nu 2-e en De Bluffers staan op plaats 3.
Het is tijd voor New Bundy’s om punten te gaan halen in de Eerste Divisie. Dat moet dan ten koste gaan van Pijlloos dat op een derde plaats staat. De wedstrijd bleef redelijk in evenwicht, maar Pijlloos won met 7-6 toch de wedstrijd. Weer geen winst voor New Bundy’s. Robert van Dieren van Pijlloos finishte 98. De Tobbers zijn de weg helemaal kwijt. Die choco’s voor de wedstrijd lijken niet te helpen. Eerst al het verlies tegen Vrolijke Bull en nu weer een verlies. Nu tegen 4P dat met 8-5 de wedstrijd won. Voor De Tobbers scoorde Edwin Proosten wel een mooie 160 finish. Het Karrewiel 2 was best aardig aan de competitie begonnen, maar kregen van Vrolijke Bull een flink pak slaag. Alleen Jurgen Kemmeren hield de eer hoog voor Het Karrewiel door het enige puntje binnen te slepen. Vrolijke Bull won dus met 12-1. Voor Vrolijke Bull scoorde Bram Roosen een 131 finish en Mike van de Beemd finishte 114. Nie te Pijle was deze ronde vrij. De 180 teller blijft staan op 7. Vrolijke Bull heeft de kop overgenomen en het is maar de vraag of deze nog wordt afgegeven. Nie te Pijle en Pijlloos staan op een 2-e plaats.
De Valk was deze ronde vrij in de Ere Divisie. Dus aan de andere teams de taak om dichterbij te komen. The Dartons moest het opnemen tegen BSEIDREN die het heel behoorlijk doen deze competitie. Maar The Dartons hebben de juiste vorm te pakken en wonnen dan ook de wedstrijd. De uitslag was ook nog eens vrij ruim met 10-3. Voor BSEIDREN scoorde Dennis van Strien 2 maal 180 en ook Wiek Claassen van The Dartons scoorde 2 maal 180. Op Dreef12 had weinig problemen met Gijle Peile. 11-2 de score voor Op Dreef. Triple Trouble moest op bezoek bij Game on in cafe De Salamander. Bij Triple Trouble viel het net de goede kant op en won met 12-1. Voor TT scoorde Stefan van Baal een 180 en had Vincent Langeveld een 114 checkout. Mark van Iersel van Game on finishte 111. De 180 teller staat nu op 39. De Valk blijft nummer 1, maar de aansluiting van andere teams is er weer. Triple Trouble staat nu 2-e en Op Dreef 12 op de 3-e plaats.