ONI gaat voor eerherstel

Ondanks de laatste onnodige verliespartijen met als oorzaak directe degradatie naar de 4e klasse, wil ONI er alles aandoen om het lopende seizoen als nog eervol af te sluiten. A.s zaterdag reist het oranje/blauwe gezelschap af naar Wijk en Aalburg waar het zal aantreden tegen NOAD’32.

Deze ploeg die nog volop mee doet in de strijd om de derde periode titel was in de thuis wedstrijd net de meerdere over ONI en heeft nadien de nodige punten bij elkaar gesprokkeld om zodoende als nog kans te maken op een toetje van de na competitie.
Het is aan ONI om de Wijk en Aalburgers tot het gaatje te laten gaan. Er zullen geen cadeau’s worden weggeven, nee de cadeauwinkel bij ONI is reeds leeg, ONI gaat de strijd aan om het geschade blazoen enigszins op te poetsen voor zowel supporters als sponsoren.
Een waardig afscheid van één jaar derde klasse word verlangd door alles en iedereen die ONI een warm hart toe draagt!
Tevens staat er een mooi thuisprogramma bij ONI op de rol. Om 15.00 trapt ONI 2 af tegen de inmiddels KAMPIOEN DESK en gaat men met de Kaatsheuvelse ploeg de strijd aan om ook hier een waardig slot van de competitie te bewerkstelligen. ONI 2 dat zal eindigen als 3e in de stand wil dol graag de ploeg uit Kaatsheuvel een hak zetten gezien de eerdere nederlagen in zowel competitie als bekerverband.
Om 14.30 start misschien wel de leukste wedstrijd van de dag, ONI 3 treft het Sprang-Capelse SSC’55 in deze wedstrijd kan SSC de titel voor zich op eisen mits men de doorde weekse inhaal wedstrijd ook heeft gewonnen. Als dit zo is en ONI is niet instaat om SSC zich van het vege lijf te houden dan kan SSC op ONI grondgebied Kampioen worden. De mannen van Henk Wagemakers gaan de allerlaatste krachten aan wenden om tot een goed resultaat te komen tegen de Wespen en zullen het niet na laten om menigmaal met de vliegen mepper de wespen zich van het lijf te houden in deze heuse DERBY. Zoals u ziet voldoende aanleiding om het sportpark wederom te bezoeken voor de laatste wedstrijden van deze team’s. Voor ONI 1 eindigt volgende week 10 mei de competitie met de thuis wedstrijd tegen BVV.
PROGRAMMA ONI
3 MEI
15.00    ONI 2 – DESK
14.30    ONI 3 – SSC
11.00    ONI E2 – JEKA
09.30    ONI F1 – BAVEL
14.30    NOAD’32 – ONI 1
14.30    MADESE B – ONI A
08.30    IRENE – ONI MP