Persoonlijk kampioenschap Libre 1e klasse.

Foto:

Afgelopen weekend zijn de wedstrijden in 1e klasse gespeeld. De te de te behalen caramboles liep nogal uiteen maar desalniettemin werd het kampioenschap pas in de laatste wedstrijd beslist. Deze partij werd gespeeld door Cees Sprangers en Piet Ackermans. Uiteindelijk bleek Cees de sterkste en werd hierdoor, met een algemeen gemiddelde van 20,3,  kampioen in de 1e klasse.

Jammer dat Fran Kafoe zich niet echt met de strijd kon bemoeien en zonder winstpunten op de laatste plaats eindigde.  Ondanks het verlies, in 7 beurten, tegen Cees Sprangers, werd Dick Zwietering knap tweede. Hij had twee winst partijen, evenals Rolans Smits en Piet Ackermans die respectievelijk derde en vierde werden.
biljart234
Alle kampioen zullen begin 2015 deelnemen aan de Midden Brabant kampioenschappen die dan in Dongen zullen worden gespeeld. In volgorde van vanaf de 1e klasse zijn dit, Cees Sprangers,  Jan Schoenmakers, Rob Kuipers, Corné van Beijsterveld,  Adrie de Bruijn, Maurice Heijne en Rene van de Bosch. Al met al een kunnen we terug kijken op een geslaagd kampioenschap libre 2014.  Alle reden om er in 2015 een mooi vervolg aan te geven.
Met dank aan, alle deelnemers, Fred en Petra van café-zalencentrum de Viersprong, de biljartverenigingen Excelsior en Nooit Volleerd en natuurlijk Ad Siemons die zijn taak als wedstrijdleider perfect heeft vervult.