Persoonlijk kampioenschap libre 2e klasse

Foto:

In de, op één na hoogste klasse, gingen vijf spelers afgelopen vrijdag van start.  Wedstrijdleider Ad Siemons moest al na één partij een aantal zaken omgooien, omdat een speler na zijn eerste wedstrijd al huiswaarts keerde. De overige spelers maakten er verder een spannend en sportief toernooi van met een zeer spannend slot. 

Jan Timmermans, Piet Sprangers en Jan Schoenmakers gelijk eindigden met 4 wedstrijdpunten. Pascal had niet de juiste vorm dit weekend en werd vierde en Piet werd, op basis van wedstrijdpercentage derde. De beide Jannen moesten in een allesbeslissende barrage partij strijden om het kampioenschap. In 23 beurten maakte Jan schoenmakers aan alle onzekerheid een eind en werd kampioen in de 2e klasse libre.
pk2eklasse
Vrijdag en zaterdag, 18 en 19 april, worden de laatste wedstrijden gespeeld van het PK libre 2014. Vijf heren gaan de strijd dan aan in de  1e klasse. We beginnen  op vrijdag om zeven (19:00) uur en op zaterdag om één (13:00) uur.  Supporters en belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom bij café-Zalencentrum de Viersprong.