Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

In Hoensbroek won team interieur- en installatiebedrijf Bart Hultermans Dongen met 2-6 van team Boers. Jack Wijnen excelleerde. Hij was al na 18 beurten bij de finish. Hij liet het voortreffelijke gemiddelde van 2.222 voor zich noteren. Jack maakte ook een geweldige serie van negen. Ook was er winst voor Bart Hultermans en Willie Damen. Bart won afgetekend. Willie bleef zijn opponent slechts twee caramboles voor, maar dit was voldoende voor de winst.  Dingeman Picocrie moest verlies incasseren. Aan de meet kwm Dingeman slechts drie caramboles te kort. Door dit resultaat blijft het team met als thuishaven sportcafé ’t Vaartje aan de leiding. 

Biljartsport Landelijke derde divisie:
Opnieuw verlies autobedrijf Lion van Loon 
In sportcafé ’t Vaartje verloor team autobedrijf Lion van Loon Dongen opnieuw met 6-2. Deze keer werd verloren van het laaggeplaatste team Michielsen uit Breda. Het team verscheen gehavend aan de start. De enige winst kwam op naam van Arnoud van Rooij. Arnoud speelde een gedegen partij en kwam uit op 0.530. Dit was voldoende voor de winst. Verlies was er voor kopman Marrie Groeneveld en de reserves Embert Broekhoven en Leo Loonen.  
Biljartsport vierde divisie:
Winst C. v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken 
In sportcafé ’t Vaartje won team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 5-3 van team D’n Beuk uit Oosterhout. In de eerste sessie was er winst voor Toon Verbunt en kopman Ad Faro. Toon was de beste man van de avond. Hij kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.476. Ad Faro speelde een moeizame partij. Ook hij wist echter de winst te pakken. In de tweede sessie kwam reserve Frans Kemmeren totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. De druk lag nu bij Embert Broekhoven. Embert had een comfortabele voorsprong opgebouwd. In de slotfase zag hij zijn rivaal echter steeds dichterbij komen. Deze maakte de partij ook als eerste uit. In de na-beurt maakte Embert zijn laatste carambole. Hiermee verzekerde hij team Van de  Nieuwenhuizen van de winst. Toon en Embert maakten allebei nog een serie van vier. Door dit resultaat handhaaft dit team zich op een fraaie zesde plaats. 
Verlies ‘t Vaartje
In Made speelde team ’t Vaartje tegen team ’t Steegje. De enige winstpartij kwam op naam van Ton Kemmeren. Voor Piet Kamp, Patrick Schrijvers en reserve Frans Kemmeren was er verlies. Frans speelde een prima partij. Hij kwam uit op 0.454. Toch was dit onvoldoende voor de winst. Piet en Patrick konden de vorm niet vinden en verloren kanslooos. 
Gelijkspel Brabant Service Zonwering 
Team Brabant Service speelde in Oosterhout tegen team de Eekhoorn. Winst was er voor Gerard Gabriëls en Drik v.d. Kaa. Gerard speelde een sublieme partij. Hij kwam uit op het geweldige moyenne van 0.757. Hij maakte ook een mooie serie van vier. Hij had maar 33 beurten nodig om te finishen. Ook reserve Drik v.d. Kaa pakte bekwaam de winst. Jos Hamers verloor kansloos van de Dongense Hanny Hultermans. Ook kopvrouw Anja Verbogt moest verlies incasseren. Zij kreeg ook maar 36 beurten.
Aankondigingen:

Biljartsport Landelijke vierde divisie:
Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken thuis
Op vrijdagavond 28maart speelt team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg een thuiswedstrijd. Het moet het dan opnemen tegen team ’t Steegje uit Made. Winst is nodig om zich te kunnen handhaven in de middenmoot. Team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg bestaat uit kopman Ad Faro, Leo Loonen, Embert Broekhoven en Toon Verbunt. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur. 
Biljartsport Landelijke tweede divisie:
Team Hultermans speelt thuis
Aanstaande zaterdagmiddag 29 maart speelt team interieur- en installatiebedrijf Bart Hultermans Dongen thuis. Dan wordt aangetreden tegen team MIXX uit Geldrop. Team Hultermans staat momenteel op de eerste plaats. Het heeft de winst nodig om zich een goede uitgangspositie voor het kampioenschap te verwerven. Team Hultermans bestaat uit Jack Wijnen, Willie Damen, Dingeman Picocrie en Bart Hultermans. Patrick Adams, Daniël v.d. Geld, Gerbert v.d. Lee en Marrie Groeneveld staan reserve bij dit team. De wedstrijd wordt gespeeld in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart en begint om 13.00 uur