Single winst voor Willy van de Wiel

Zondag 2 februari j.l. werd er weer een toernooi verspeeld voor de open ranking in café de valk. De opkomst was ondanks Dutch Open toch nog behoorlijk te noemen. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, het single k.o. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde. Er werd gestart met de koppelwedstrijden.

Door winst op Mick Hoevenaars en Willy van de Wiel werden Daphne Brynaert en Bjorn Vervloet finalisten. Nico Steenbergen en Mark Bakx wonnen in de andere halve finale van Roger Janssen en Patrick Bulen. In een spannende finale ging de winst met 4-3 naar Nico en Mark.
yimcc852prb00sla3yjuj5s9y
v.l.n.r. Daphne, Bjorn, Nico en Mark
De finale in de verliezersronde werd met 3-2 gewonnen door Bart Willemsen en Mick Hoevenaars tegen Marjolein Noijens en François Gruteke.
ars6ddy8vwggp6kcb65puw4zo
v.l.n.r. Bart, Tim, François en Marjolein
De hoogste uitworp ging naar Mark Bakx met 130. Danny Schellekens gooide 110 uit. Hierna gingen de singles van start. Willy van de Wiel ging naar de finale door winst op Remco Smulders. Patrick Bulen werd finalist door winst op Bjorn Vervloet. In de finale was Willy een maatje te groot en won met 5-2 het single-toernooi.
rrsvc5perrgnnf33bx5jg6u43
v.l.n.r.  Patrick, Bjorn, Remco en Willy
Jeffrey Rijnen won met 3-2 in de finale van de verliezersronde tegen Roger Janssen.
wmfxcaxfyw8bmrqj4n059khz7
Jeffrey en Roger
De hoogste uitworp ging naar Jeffrey Rijnen met 148. Remco Smulders gooide 120 uit. Jurgen Evers gooide 113 en Ad Timmermans gooide 112 uit. In totaal werd er 27 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. Willy van de Wiel gooide er weer 8. 3x 180 was er voor Roger Janssen en Patrick Bulen. 2x 180 had Remco Smulders 1x 180 voor Marjolein Noijens, Dennis van Strien, Mark Bakx, Tim Hoevenaars, Bart Willemsen, Jeffrey Rijnen, Bjorn Vervloet, Nico Steenbergen, Danny Schellekens, Daphne Brynaert en Jurgen Evers.
De uitslag
WINNAARS SINGLE          WINNAARS KOPPELS 
1. Willy van de Wiel         1. Mark Bakx – Nico Steenbergen                          
2. Patrick Bulen                 2. Daphne Brynaert – Bjorn Vervloet                                              
3. Remco Smulders           3. Willy van de Wiel – Mick Hoevenaars                                        
Bjorn Vervloet                         Roger Janssen – Patrick Bulen                                              
5. Marjolein Noijens
Mark Bakx
Jurgen Evers
Nico Steebergen
VERLIEZERS SINGLE      VERLIEZERS KOPPELS 
1. Jeffrey Rijnen              1. Tim Hoevenaars – Bart Willemsen                          
2. Roger Janssen             2. François Gruteke – Marjolein Noijens
3. Ad Timmermans          3. Luc Snels – Nico van der Oest
Dennis van Strien            Martin Evertse – Dennis van Strien
ZONDAG 9 FEBRUARI DARTTOERNOOI DONGENSE RANKING IN CAFÉ DE VALK.
A.s. Zondag 9 februari wordt  in café de valk weer een toernooi verspeeld voor de Dongense ranking. Aan het toernooi mogen Dongenaren en competitiespelers mee doen. Er wordt een single en een koppel toernooi verspeeld.  Beide toernooien kennen een winnaars en verliezersronde.  De hoogste uitworp wordt bij ieder toernooi geschonken door Café De Valk. De aanvang van het toernooi is 13.30 uur, tot die tijd kunt u inschrijven. Graag tot zondag.