Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

In sportcafé ’t Vaartje werd weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. In het singletoernooi ging de winst naar Erwin van Riel. In een zinderende finale versloeg hij Hans de Jong. Er moest een allesbeslissende zevende leg aan te pas komen om de winnaar aan te wijzen. Hans kwam in de finale door winst op Jac v.d. Ven. Erwin kwam in de finale door winst op Ton Kemmeren. In de verliezerronde ging de titel naar Jordan Marijnissen door winst met 3-0 op Wesley Goossens.

v.d. Ven/de Jong winnen koppels
In het koppeltoernooi ging de titel naar Hans de Jong en Jac v.d. Ven. Zij wonnen met 3-0 van Jordan Marijnissen en Frans Kemmeren. Hans en Jac kwamen in de finale door winst op Ton Kemmeren en Nick Dirven. Frans en Jordan bereikte de finale na een zinderende halve finale, waarin met 3-2 gewonnen werd van Alex van Ginneken en Wesley Goossens. In de verliezerronde was de titel voor Erwin van Riel en Hanny Kemmeren. Zij wonnen van Kees van Boxel en Wilma Kemmeren. De hoogste uitworp ging naar Erwin van Riel met 115. Er was deze keer weer eens een 180-er te noteren voor Hans de Jong. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 15 februari.
West-Brabantse Darts Federatie:
’t Vaartje verliest koppositie, ondanks winst
In sportcafé ’t Vaartje won team ’t Vaartje met 6-3 van team de Bruine Pijl uit Breda. Hans de Jong en Patty v.d. Wiel startten beiden met single winst. Ton Kemmeren en Davey Danyluk verloren echter. Daarna werden vier koppelpartije gewonnen. De laatste ging echter weer naar de gasten. De teamronde werd echter weer in winst omgezet. Doordat de naast concurrent met 8-1 won, is ’t Vaartje de koppositie kwijt. Het heeft u twee punten achterstand. Hans de Jong was op dreef. Hij gooide een fraaie 118 finish en ook nog een 180-score. Ook Patty v.d. Wiel had een 180-er.
Aankondigingen
’t Vaartje thuis
Op dinsdagavond 11 februari gooit team ‘t Vaartje een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het opnemen tegen team ’t Wiel uit Bavel.’t Vaartje heeft een goed resultaat nodig om aansluiting te houden met de top. Team sportcafé ’t Vaartje bestaat uit Ernest v.d. Kaay, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel, Ton Kemmeren en Davey Danyluk. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje  begint om 21.00 uur.