Dubbele winst Willy van de Wiel

Zondag 19 januari j.l. werd er weer een toernooi verspeeld voor de open ranking in café de valk. De opkomst was weer netjes te noemen. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, het singel k.o. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezers-ronde. Er werd gestart met de koppelwedstrijden.

Door winst op Mick Hoevenaars en Roger Hellebrand werden Corné van Mastrigt en Peter van Gils finalisten. Dennis Hendrickx en Willy van de Wiel wonnen in de andere halve finale van Ruzdya Hopic en Geraldo van Bekhoven. In de finale ging de winst met 5-1 naar Willy en Dennis.
ual02bu9e6qj22l7edxbknvns
v.l.n.r. Peter, Corné, Peter, Willy en Dennis
De finale in de verliezersronde werd met 3-1 gewonnen door Henny van Outheusden en Corné van de Ouweland tegen Rob de Waal en Roy Snelders.
rll61evbuy5ia804tvrmp6w4e
v.l.n.r. Roy, Rob, Henny en Corné
De hoogste uitworp ging naar Willy van de Wiel met 124. Robin Huysmans gooide 120 uit.
Peter van Gils had uitworpen van 116 en 117. Hierna gingen de singles van start. Willy van de Wiel ging naar zijn 2e finale van de dag door winst op Ruzdya Hopic. Ramon Bressers werd finalist door koppelmaatje Sharon Roosen te kloppen. In de finale een uitstekend spelende Ramon Bressers met uitworpen van 125 en 126 pakte hij enkele legs af van Willy die uiteindelijk met 5-3 won en de dubbel pakte.
np3ttj5phva9czv9wio38gqc3
v.l.n.r.  Ramon, Ruzdya, Sharon en Willy
Ad Timmermans won met 4-2 in de finale van de verliezersronde tegen Corné  van Mastrigt.
fovyuczcjobxzenui452vbj9y
Ad en Corné
De hoogste uitworp ging naar Ramon Bressers met 130, Ramon gooide in de finale ook nog 126 en 125 uit. Ad Timmermans gooide 126 uit. In totaal werd er 26 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. Willy van de Wiel knalde er weer 9 stuks in. Corné van Mastrigt scoorde er 7. Ruzdya Hopic had er 3. 2x 180 hadden Ad Timmermans en Roger Hellebrand. 1x 180 voor Sharon Roosen, Martin Evertse en Ramon Bressers.
De uitslag
WINNAARS SINGLE                WINNAARS KOPPELS 
1. Willy van de Wiel               1. Willy van de Wiel  – Dennis Hendrickx                          
2. Ramon Bressers                  2. Corné van Mastrigt- Peter van Gils                                              
3. Sharon Roosen                     3. Roger Hellebrand – Mick Hoevenaars                                        
Ruzdya Hopic                                           Ruzdya Hopic – Geraldo van Bekhoven                                           5. Mark Clijsen
Roger Hellebrand
Rob de Waal
Martijn van Nuijen
VERLIEZERS SINGLE          VERLIEZERS KOPPELS 
1. Ad Timmermans             1. Henny van Outheusden – Corné van de Ouweland                     2. Corné van Mastrigt            2. Rob de Waal – Roy Snelders
3. Robin Huysmans             3. Tim Hoevenaars – Martin Evertse
Roy Snelders                               Martijn van Nuijen – Mark Clijsen
ZATERDAG 25 JANUARI KOPPEL KAMPIOENSCHAP T.T. DARTS  IN CAFÉ DE VALK.
Traditiegetrouw vindt in januari het koppelkampioenschap t.t. plaats in Café de Valk. Het toernooi wordt op Zaterdag 25 januari voor de 12e keer verspeeld. De grote kanshebbers voor de titel zijn Dimitri van Keulen en Edwin Nuis, die uiteraard aanwezig zijn om te trachten voor de 5e keer dit toernooi op hun naam te schrijven. Het toernooi telt natuurlijk ook weer mee voor de Dongense ranking.  Bij dit toernooi zijn dubbele punten te verdienen voor deze ranking. Deelnemen mogen alleen Dongenaren en uiteraard ook alle Dongense competitiespelers. Er gaat gespeeld worden in poules met aansluitend een winnaars en verliezersronde. Het toernooi vangt aan om 19.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven, wij rekenen weer op vele inschrijvingen