Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

In sportcafé ’t Vaartje verloor team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen van team v.d. Brand (Waalwijk). Winst was er alleen voor Jan Smeekens. Hij speelde bekwaam naar de winst. Verlies was er voor kopman Charles Mekes en reserve Toon Verbunt. Kopman Charles Mekes kreeg geen schijn van kans. Zijn opponent speelde het al in 34 beurten uit. Toon Verbunt kwam slechts twee luttele caramboles te kort. Toch handhaaft team Hazenberg zich prima op de zesde plaats.

Biljartsport districtscompetitie libre:
Volle winst AK Deur & Interieur 
In Sprang-Capelle pakte team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel de volle winst met 20-30. Edwin Ligtenberg speelde twee partijen. Hij won ze allebei. Hij maakte zelfs een mooie serie van vijftien. Ook vader Jan Ligtenberg zette zijn partij in winst om. Hij speelde weliswaar niet goed, maar het was we voldoende voor de winst. Door dit resultaat handhaaft team AK zich in de middenmoot op een mooie zevende plaats. 
Aankondigingen
Biljartsport districtscompetitie driebanden-groot:
Hazenberg thuis 
Op dinsdagavond 28 januari speelt team Hazenberg de Moer Bestrating & Grondwerkzaamheden in eigen huis. Het treedt dan aan tegen team B.C. Goirle. Het betreft een wedstrijd in het kader van de districtscompetitie driebanden-groot van het district Midden-Brabant. Team Hazenberg heeft de punten nodig om zich te handhaven in de middenmoot. Team Hazenberg bestaat uit Charles Mekes, Embert Broekhoven en Jan Smeekens. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje  begint om 19.30 uur.