Olympia’60 huldigde jubilarissen op horroravond

Foto:

Misschien een luguber decor voor een bijzonder momentje voor drie leden van Olympia’60. Maar als je respectievelijk 25 en 50 jaar lid bent, weet je dat je zoiets kunt verwachten. Op de vrijwilligersavond die ditmaal als thema “Horror Party” had werden Mark Oerlemans, Ruud van der Kaa en Kees Severijns in het zonnetje gezet. 

Mark kwam 25 jaar geleden met zijn broertjes voetballen bij Olympia. Nog steeds is Mark actief, maar nu als leider. Tien jaar was hij begeleider van het eerste. Momenteel vervult hij deze taak bij de veteranen. Ook Ruud is 25 jaar lid. Als speler van Olympia 5 is hij zijn carrière begonnen. Momenteel is hij de trotse voorzitter van Olympia’60. Boegbeeld Kees Severijns behoeft eigenlijk geen toelichting. Wat heeft Kees niet gedaan bij Olympia’60?  Hij is niet voor niets reeds erelid en bijna dagelijks is hij op en om de velden van sportpak Crispijn te vinden. 
De jubilarissen werden met mooie woorden toegesproken en met bloemen , oorkonde en dinercheque verblijd. De aanwezige figuren (spoken, duivels en andere ondefinieerbare gedrochten) klapten hun hand bijna letterlijk stuk voor deze trouwe leden. Kees, Mark en Ruud. Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal