Atledo 3x goud, 1x zilver en 3x brons bij indoor in Tilburg 

Op zondag 12 jan werd er om de beste plaatsen gestreden in de 2e wedstrijd van het regio-13- indoorcircuit in bij Attila in Tilburg. Alles verliep rustig en de sfeer  was prima. De onderdelen 40 m sprint, hoogspringen en kogelstoten stonden op    het programma en als toetje de 40 m Horden.

Als eersten moesten de mini/c en b pupillen starten. Renée Kramer, scoorde 2x een PR . Sprong 10 cm hoger dan de vorige keer en liep een mooie nieuwe tijd op de sprint, als mini-pupil tussen de C-pupillen. Roos de Jong (B-pupil) zette een mooie tijd neer op sprint en een nieuwe PR bij kogel met 4,87m, kreeg ze een gouden medaille voor deze prestaties. 
Reinier van der Linden , Quinten Bressers en Rav Riemslag (C-pupillen) deden het prima. Rav maakte zijn debuut in Tilburg en Quinten voor de 2e keer in een wedstrijd. Ze gingen beiden  met 3x een PR naar huis, waarbij Quinten 20 cm hoger sprong dan de vorig keer. Reinier eindigde wat hoger, en met een PR bij het kogelstoten van 4.90 m werd hij 9e. Vince Planken en Pepijn (B-pupillen) liepen beiden een PR op de sprint en scheelden met elkaar maar 0.04 sec. Ze sprongen even hoog, dus de kogel moest het verschil maken. Pepijn stootte verder, naar 3,52 m terwijl Vince een PR verdiende met 2.78 m. Zij werden 9e en 10e.
Terwijl het voor de jongsten bijna afgelopen was, begonnen de A-pupillen met hun wedstrijd. Noortje Trommelen liep een prima tijd op de sprint met 7,76 sec. Ze behaalde de 10 plaats. Anne de Jong werd met een bijna evenaring van haar PR op kogelen met 1.15 m hoog werd ze 3e, kreeg ze een bronzen medaille. Marjolein Bogers stootte 3 cm verder, sprong 1.10 m, maar sprintte iets sneller. Zij werd 2e en ontving het zilver. Beide dames zijn regelmatig op het podium te vinden. Anne ter Horst haalde een PR op sprint. Zij is een echte werpster in spé en werd op dat onderdeel 2e met 6.53 m. 
Bij de 1e jaars jongens Finn Lodders , die met name op het onderdeel horden een hele mooie tijd neerzette. Hij evenaarde zijn PR  op hoog met 1.10 m. Boudewijn van der Linden liep zeer snel op de sprint met 7.96 sec. Hij ging voor het eerst over de horden. Colin Bressers ging zijn 2e wedstrijd in en ging met 3x een PR naar huis. Sprong 10 cm hoger. Ook Chuck Pols stond in dezelfde rij. Met een mooie sprinttijd van 7.00 sec en een 1e plaats op het onderdeel kogelstoten werd hij 3e en kreeg de bronzen medaille omgehangen.
Voor de D-junioren waren 5 leden goed bezig. Enola Redering (1e jaars) sprong een PR op hoogspringen met 1.20 m en ook het kogelstoten werd een PR met 5.50 m. En ook op sprint een PR. Iris Schoenmakers was iets sneller dan Desirée Trommelen op de sprint, sprongen even hoog, maar Desiree stootte de kogel verder. Ze hadden beiden op allebei de onderdelen een PR. 
Ruben Bogers werd helaas 4eondanks zijn PR op de sprint (6.62sec) en een PR op kogelstoten (7.96m) Phill Pols haalde net de 1.50 m niet op hoog, maar had een PR op de sprint van 6.44 sec. Beide heren scoorden ook goed door 2e en 3e beste tijden van alle deelnemers te halen bij de 40 m  horden. Phill zijn dag kon niet meer stuk nadat hij in zijn eerste worp de kogel naar 10.81 m stootte. Goed voor een PR maar ook een tweede plaats op de Nationale ranglijst. Hij werd 1e, goed voor Goud. Ruben en Phill zijn komend weekend beiden te vinden op de NK indoor te Apeldoorn.
Bij de C-junioren scoorde Scott door net terug uit zijn blessure,  op de sprint een tijd van 6,05 sec neer te zetten. Sam van de Pol liep ook een PR op sprint, maar hij was superblij met zijn nieuwe PR bij het hoogspringen van 1.55 m. De hoogste sprong van de dag en het leverde hem het Goud op.
Voor de VB-atleten stond Jorrit Heijkant in de race. Ook hij ging met een PR op sprint en PR op kogelstoten naar huis en een mooie Bronzen medaille.