Nieuwjaarsboodschap ONI: samen doen, samen sterk

Tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie bij de v.v.O.N.I. heeft de aan zijn afscheidstoernee bezig zijnde voorzitter Mouthaan alle leden van de plaatselijke trots één booschap meegegeven, namelijk dat alle dingen SAMEN moeten gebeuren en dat we SAMEN STERK ZIJN. In zijn alles omvattende nieuwjaarstoespraak die zoals gezegd zijn laatste was, daar de huidige voorzitter Mouthaan aan het einde van dit seizoen zijn voorzitters-hamer na 28 Jaar neerlegt, blikte hij even terug naar hoe het acht tot tien jaar geleden was en hoe de ONI vlag er nu bij hangt.

De conclusie was dat zeer zeker de jeugd afdeling van ONI een vlucht naar omhoog doormaakt en dat de resultaten op termijn zeer zeker zullen komen, als die er op dit moment al niet zijn met de promotie van de E2 naar de schaduw hoofdklasse en het prima draaiende C1 elftal dat glansrijk aan kop gaat en zich gemeld heeft in de eindfase van de Bekercompetitie met heerlijk verfrissend voetbal. Dit alles, en dat benadrukte de voorzitter, is niet mogelijk zonder de steun van de vele sponsoren die ONI een warm hart toedragen in deze moeilijke tijden voor zowel bedrijf als vereniging.
ONI mag trots zijn op al haar sponsoren in welke vorm dan ook, en samen met deze sponsoren gaat ONI op weg naar standvastigheid en duidelijkheid, samen met u allen op weg naar een hopelijk sportief 2014, dit samen met het aller belangrijkste een goede gezondheid.
Tevens werd bekend gemaakt dat Erwin Verheij de nieuwe trainer word van de v.v.O.N.I.
En dat de huidige trainer Marco de Haas zijn handtekening heeft gezet onder het contract bij HEROVINA in Herwijnen. Met een proost werd de nieuwjaarstoespraak afgesloten en wordt reikhalzend uitgekeken naar de start van het 2e deel van de huidige competitie.
Een eerste deel dat voortreffelijk werd begonnen, maar bij de tussenstop niet tot tevredenheid kan spreken gezien de laatste plaats welke men nu inneemt.
De manschappen van Marco de Haas en Eric de Weijer zijn uit op sportieve revanche en zullen zich in de laatste 13 wedstrijden laten gelden om zich veilig te spelen en om hun voorzitter een gepast afscheidscadeau te geven namelijk prolongatie van het derde klasser schap. A.s Zaterdag speelt ONI haar 1e vriendschappelijke wedstrijd ter voorbereiding op de 2e seizoenshelft. Men treft dan op sportpark ‘T WIEL om 14.30 GRAAF WILLEM II -VAC uit Wassenaar.Dit team dat uitkomt in de Derdeklasse C in het district west 2 heeft een weekendje geboekt in de buurt van ’s Gravenmoer zal  om 14.30 haar voetbalkunsten komen vertonen. Een mooie gelegenheid voor ONI om te zien hoe men de winterstop heeft verteerd.
Met het goed bezochte en goed geregelde Miniveld toernooi heeft men afgelopen zaterdag ook de aftrap van het jaar 2014 verricht. Een kleine 50 voetballers hadden zich om halftien gemeld voor dit jaarlijks terugkerende evenement. Door acht teams werd gestreden om de hoogste eer en tergelijkertijd werd er gewerkt aan de conditie die met de feestdagen toch bij een ieder een tandje lager stond. Gedurende de dag werden de kanshebbers op de winst duidelijker en was het team 8 met onder andere de ervaren Eric vd Assem en Henk Wagemakers aan het roer die de eindzege naar zich toe wisten te halen.
Tijdens de prijsuitreiking werd al wel heel vlug duidelijk dat het niet om de plaatsen ging die men behaalde, nee het ging bij dit miniveld toernooi om de gezelligheid waarbij men deze samen wist te creëren.
Alle teams werden winnaars en konden terug kijken op een zeer geslaagd toernooi.
Nu zijn alle ogen weer gericht op de naderende start van de competitie en hopen de bestuursleden, spelers,trainers en leiders U allen weer te ontmoeten tijdens één van de vele wedstrijden welke weer gespeeld gaan worden. SAMEN DOEN SAMEN STERK zo gaan we het hopelijk voor alle teams puntrijke nieuwe jaar in.
PROGRAMMA ONI
11 JANUARI
14.30    ONI 1 – GRAAF WILLEM II-VAC
DINSDAG 14 JANUARI
20.00    ONI 1 – LONGA
 
Op zaterdag 18 januari zullen er een aantal teams weer voor de competitie de groene weide op moeten, zoals daar zijn;
ONI 1 naar Heukelum
ONI A speelt thuis tegen Right’Oh
ONI C2 speelt thuis tegen sv Capelle vrsch
Nu maar hopen dat koningwinter geen roet in het voetbal eten gaat gooien.