Van Uitert B.V. sponsort DVVC 4 met trainingspakken

Foto:

Het team van DVVC 4 onder leiding van Martijn Verheijen werd afgelopen zondag blij verrast met de aanbieding van schitterende trainingspakken, aangeboden door van Uitert B.V. in Dongen. Van Uitert B.V. is uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van transportsystemen en speciaalmachines voor o.a. de dranken- en levensmiddelenindustrie. Het bedrijf is gevestigd aan de Schacht 9 te Dongen.

Namens van Uitert B.V. was bij de presentatie mevrouw Saskia Verboven aanwezig die enthousiast op de foto ging met het complete team voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen de ongeslagen koploper Right’Oh. Kennelijk putte het team hieruit zoveel inspiratie dat de koploper, na een spannende wedstrijd, met 3-2 werd verslagen en de koploper dus met lege handen naar huis stuurde. Hierdoor staat DVVC 4 nu op een virtuele 2e plaats in de competitie, overigens nog op gepaste afstand van de koploper.
Namens de sponsorcommissie dankte Ad de Jong Saskia Verboven voor de ondersteuning door van Uitert B.V. en liet dit traditiegetrouw vergezeld gaan van een boeket bloemen en een fles wijn. Hopelijk kan DVVC 4 koploper Right’Oh in het tweede gedeelte van de competitie nog achterhalen om er zodoende een prachtig seizoen van te maken.