Drie najaarskampioenen bij Olympia’60

Drie najaarskampioenen bij Olympia’60De kampioensmaaltijden (friet met snack) konden afgelopen zaterdag  weer ruimschoots opgediend worden bij Olympia’60. Maar liefst drie teams waren kampioen geworden in de najaarscompetitie. Als eerste was daar de F1 (foto boven). Met meer liefst zes punten voorsprong werden ze kampioen. Voor hen wachtte een onvervalste huldiging op het bordes van het gemeentehuis. Dit team bestaat uit de volgende spelers: Jikke, Bart, Yari, Timo, Gijs, Vince ,Rein, Midas en Tijs. De begeleiding is in handen van Hans, Ivo, Sjors, Marianne en Mark 

qlbxz38kbbxfgxvedmtkd8x8r
De E3 leek lange tijd kansloos maar knokte zich terug in de titelstrijd. Door op de laatste dag DIA met 9-1 te verpulveren eindigde de E3 bovenaan en konden de bekers uitgereikt worden. Proficiat leiders Viktor en Toine. Maar vooral ook proficiat Joris, Raf, Mik, Tommie, Ryan, Sven, Thomas, Max, Tijs en Jonas ! 
oqy4a3xv8eyaic6lr70fcdtgl 
De E1 tenslotte heeft een sterk seizoen achter de rug. Het nieuw geformeerde team verloor slechts tweemaal en werd hiermee keurig kampioen. Voor hen was er een kampioensrit door Dongen bedacht zodat iedereen van hun succes op de hoogte zou zijn. 
Proficiat Arno, Chuck, Gijs, Cas, Tygo, Merlijn, Joep, Levi, Sjors, Wouter, de coaches Anton en Robbert en leider Robbie.