Winst voor Roger Hellebrand in Cafe De Valk

Zondag 24 november j.l. werd er weer een toernooi verspeeld voor de open ranking. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Beide toernooien werden verspeeld in poules. Aansluitend k.o. met een winnaars en een verliezersronde. Er werd gestart met de koppelwedstrijden.

Na de poule wedstrijden gingen Dennis Hendrickx en Roger Hellebrand in de finale de strijd aan tegen Dennis van Strien en Robin Huysmans. In de finale ging de winst met 4-3 naar Dennis en Robin, voor Robin zijn eerste winst bij een open toernooi.
w48evjkc30jhble7qzhtoonzw
v.l.n.r. Dennis Hendrikx, Roger, Dennis van Strien en Robin
De hoogste uitworp ging naar Dennis van Strien met 137, Dennis gooide ook nog 110 uit.
Roger Hellebrand had een 108 uitworp. Hierna gingen de singles van start. Roger Hellebrand ging naar zijn 2e finale door winst op Dennis van Strien. Danny Schellekens klopte Jurgen Evers in de andere halve finale. In de finale een strakke 4-0 winst voor Roger.
vi8bpg32j9fab5kwc7gnjd158
v.l.n.r. Danny, Roger,Jurgen en Dennis
Martin Evertse won met 3-1 in de finale van de verliezersronde tegen Michel van Dongen.
tigrlbfw6nhfom7dj2f7phh4t
Michel en Martin
De hoogste uitworp ging naar Roger Hellebrand met 76. In totaal werd er 10 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. Roger Hellebrand scoorde er 6. Dennis van Strien plaatste er 2. 1x 180 voor Robin Huysmans en Danny Schellekens.
De uitslag
WINNAARS SINGLE 
1. Roger Hellebrand                                       
2. Danny Schellekens                                     
3. Dennis van Strien                                       
Jurgen Evers                                                  
ZONDAG  1 DECEMBER DARTTOERNOOI DONGENSE RANKING IN CAFÉ DE VALK.
A.s. Zondag 1 december wordt in café de valk weer een toernooi verspeeld voor de Dongense ranking. Aan het toernooi mogen alleen Dongenaren en competitiespelers meespelen. Er wordt een single en een koppel loting toernooi verspeeld. Het koppel toernooi wordt altijd verspeeld in poules. Beide toernooien kennen een winnaars en een verliezersronde. De aanvang van het toernooi is 13.30 uur, tot die tijd kunt u inschrijven. 
Graag tot zondag.