Sandra van Halderen en Mick Hoevenaars mix kampioenen Darts van Dongen

Zondag 17 november j.l. vond in Café De Valk weer een toernooi plaats dat meetelt voor de ranking waaraan alleen Dongenaren mogen deelnemen. Er waren dubbele punten te verdienen voor de ranking. Alweer voor de 26e keer werd het mix koppelkampioenschap van Dongen verspeeld. Het toernooi was weer redelijk bezet. Vorig jaar ging de titel naar Sandra van Halderen en Mick Hoevenaars, die uiteraard aanwezig waren om hun titel te verdedigen, en deden dat met verve. Er werd gespeeld in poules met aansluitend winnaars en verliezersronde.  De beste 2 uit iedere poule streden daarna verder in de winnaarsronde, de rest verdween in verliezersronde.

Door halve finale winst op Petra den Boer en Martin Evertse werden Sandra van Halderen en Mick Hoevenaars finalisten. In de andere halve finale werden Janine en Ad Timmermans verslagen door Liona en Robin Huysmans. Het aanwezige publiek ging er nog eens goed voor zitten, de finale werd verspeeld middels een best of 7. In de finale ging de winst met 4-1 naar Sandra en Mick die daarmee hun titel prolongeerde. Zus en broer Liona en Robin werden netjes 2e.
ko0ujdovnkbq0nurikjg5jshu
v.l.n.r. Mick, Robin, Sandra en Liona
In de finale van de verliezersronde wonnen dochter en vader Veronique en Mark Bakx met 3-0 van Debbie Verkooijen en Vincent Schellekens.
kdoq67me53rmkrdquqahzvewf
v.l.n.r. Vincent, Debbie, Veronique en Mark
Sandra van Halderen was met een prachtige 160 uitworp de beste, Sandra gooide ook nog 109 uit. Mark Bakx had een 104 uitworp. Er werd 3 keer 180 gegooid, Ad Timmermans had er 2 en Mick Hoevenaars 1. Het volgende Dongense toernooi vindt plaats op zondag 1 december, dan wordt een single en een koppel loting toernooi verspeeld.
De uitslag:
WINNAARSRONDE 
1. Sandra van Halderen – Mick Hoevenaars
2. Liona Huysmans – Robin Huysmans
3. Petra den Boer – Martin Evertse
Janine Timmermans – Ad Timmermans
VERLIEZERSRONDE
1. Veronique Bakx – Mark Bakx
2. Debbie Verkooijen – Vincent Schellekens
3. Karin van Riel – Pieter van Riel
Lisette Oostdam – Eric Jolie
ZONDAG 24 NOVEMBER OPEN DARTTOERNOOI  IN CAFÉ DE VALK.
Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 24 november weer een toernooi plaats. Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld. Het koppeltoernooi wordt altijd verspeeld in poules. Beide toernooien hebben een winnaars en verliezersronde. Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven.