Atleten halen medailles en PR’s bij Indoor Reusel

Foto:

Het atletiekjaar werd door 6 pupillen en 2 junioren afgesloten met de indoorwedstrijd bij AVR’69 in Reusel. Met een 600m indoor. Dat laatste onder aanmoediging van alle Atledo atleten en ouders. Vanaf 1november gaat iedereen over naar de nieuwe categorie. Stijn Mahieu liep een mooie tijd op de sprint bij de jongens pupillen B. Met hoogspringen ging het goed en haalde een evenaring van zijn PR op 95cm. Als afsluiter, een nieuwe PR op de 600 m met een tijd van 2.33.1 min. Hij werd achtste overall. 

Noortje Trommelen deed haar eerste indoor. Zij scoorde een nieuwe PR met kogelstoten naar 3.54m. Dat was meer dan een meter verder dan haar beste prestatie.  Hoogspringen lukte minder, maar ook op de 600 m een mooie PR. Chuck Pols heeft minder getraind, maar deed het toch goed. Hoogspringen kost hem momenteel veel moeite en met twee weigeringen op de 1.15 m stopte dat voor hem.  Wel een mooie tijd op de sprint, en een mooie 4e plaats bij de kogelstoten en 5e op de 600 m. Bij de A-pupillen meisjes  3 teamgenoten, in een leuke onderlinge wedstrijd. Het leverde PR’s op.
Anne ter Horst stootte de kogel 2 x exact  haar laatst gehaalde PR van 6.52 m. Dat was op de 2e afstand bij de A-pupillen, met maar 1 cm verschil. Hoogspringen en sprint ook mooie prestaties. De langere afstand kost meer moeite voor Anne, maar wel een mooie PR  van 3 min precies. Ilse Mahieu liep een tijd van 7,7 sec op de 40 m sprint en met kogelstoten stootte ze een PR naar 5.10 m. De 1.05 m bij het hoogspringen zat er net niet in. Maar wel een Pr op de 600 m met 2.36.0 min. Enola Redering liep super en werd 1e in haar serie met een tijd van 7.0 sec.  Met kogelstoten een flinke PR naar 5.24 m. Ook hoogspringen ging goed en evenaarde haar pas behaalde afstand van 1.15 m. Op de 600 m een mooie tijd van 2.30.8 min. Het was zeer goed gegaan, maar het verbaasde haar dat ze op het podium mocht. Werd 3e en mocht een bronzen medaille in ontvangst  nemen. 
Bij de D-junioren werd gestreden op individuele onderdelen. Onze deelnemers waren beide 1e jaars tussen 2e jaars D-junioren. Desiree Trommelen mocht met een mooie tijd van 7.09 sec de halve finales in. Liep ook daar een mooie tijd. Werd hiermee 6e.  Ze kwam bij het hoogspringen tot 1.10 m. Mocht bij een kogelstoten een nieuwe PR neerzetten van 7.27 m. Werd op dit onderdeel 8e. Phill Pols mocht de halve finales in met sprint, wist 2e te worden in zijn serie en mocht de finale in. Met een mooie tijd van 6.43 sec werd hij 3e en kreeg een bronzen medaille. Intussen werd het onderdeel kogelstoten gestreden. Phill werd met een afstand van 9.68 m gedeeld 1e. Zijn tweede este afstand 7.65m was verder, dus hij ontving de gouden medaille. Bij hoogspringen bleef hij als laatste over en ook dat was goed voor goud. Ging met 3 medailles naar huis.