Succesvol judoToernooi judoka’s  van Van Gils Sport

Foto:

Zondag 20 oktober deden  7  judoka’s mee aan het Open Judo Toernooi in Oisterwijk. Als eerste mocht Florian het spits afbijten. Hij heeft een aantal mooie partijen gedraaid en dit leverde hem een prachtige tweede plaats op.Daarna was het de beurt aan Stijn, hij moest flink aan de bak, maar dit werd beloond met een welverdiende derde plaats.

Elise wist zich goed staande te houden tussen de jongens. Ze wist twee partijen met Ippon (vol punt) te winnen en mocht een zilveren beker in ontvangst nemen.
Luc en Lars zaten bij elkaar in dezelfde poule. Voor Luc was dit zijn eerste echte wedstrijd en dit ging hem goed af. Alle partijen wist hij te winnen. De hoogste plaats op het podium was voor hem. De wedstrijd tussen Luc en Lars was spannend. Lars had meer punten behaald, maar Luc had een hogere score. Lars is tweede geworden. Daarna waren er nog twee jongens van Van Gils aan de beurt. Devon-Jordan Kans stond goed te judoën, maar gaf op toen hij een wedstrijd verloor door een verwurging die hij niet verwachtte.  De andere partijen heeft hij niet meer gespeeld . Voor Lars Rijnen (oranje band) was het zijn eerste wedstrijd. Hij moest het openemen tegen blauwe en bruine banders. Hij wist zich goed staande te houden en heeft mooi judo laten zien. De belonging was een 3e plaats op het podium. Al met al kan Van Gils Sport terugkijken op een succesvolle dag.
1e plaats : Luc Berkhof
2e plaats: Florian Geense, Elise van Gils, Lars Jongenelen
3e plaats: Stijn Jongenelen en Lars Rijnen