Dongen A1 in de schijnwerpers

Foto:

Dongen A1 doet het goed in de competitie. Na vorig jaar gepromoveerd te zijn staat het team in het eerste jaar in de Vierde divisie C,  aan de leiding. Dat valt ook elders op. Afgelopen zaterdag verscheen de filmploeg van Amateurvoetbal-live.nl op sportpark de Biezen om de competitie wedstrijd van Dongen A1 tegen de nummer vier van de ranglijst Zwaluw VFC A1 te komen filmen. 

Normaal zijn het vooral clubs uit de topklasse als Spakenburg en de hoofdklasse waar het eerste elftal van Dongen speelt, die via internet uitgezonden worden. Mooi dus dat nu de hoogste jeugdbrigade van VV Dongen voor het landelijke voetlicht werd gebracht. Op die manier wil Amateurvoetbal-live.nl het jeugdvoetbal meer onder de aandacht brengen. 
En daarin werd men niet teleurgesteld want Dongen A1 speelde een dijk van een wedstrijd die met 4-0 werd gewonnen. Leuk als dat allemaal ook een keer is terug te zien in een professionele reportage. De kijker kreeg goed voetbal te zien met vier prachtige doelpunten. Pure promotie voor het jeugdvoetbal. Iedereen die de samenvatting terug wil zien kan terecht op de site amateurvoetbal-live.nl of op de site van VV Dongen. 
Komende week speelt Dongen A1 de topper uit in Tilburg tegen Longa A1 de nummer twee van de competitie