Ad van Zelst wint de snert cocours

Foto:

Zondag 20 oktober was het weer zover, vissen aan de waterkant en rond elf uur een paar kommetjes erwtensoep heerlijk. Henk had de soep weer goed voor elkaar en de dames waren er ook weer mooi op tijd om de vissers hun kommetje soep te serveren. Ondanks ze door het zandpad van de Duiventoren moesten crossen met diepen kuilen erin, ging dat toch weer goed de soep was toch in de pan blijven zitten. 

Marie –Jose en Corry en Fleur bedankt hier voor en ook Henk bedankt voor de soep, toppie, hij was weer heerlijk. Ook de vis was er weer aanwezig en zeker de voorns en nog wel maats ook, wat wil je nog meer? Ja, mooi weer ook dat hadden we, ondanks dat we uitmoesten wijken naar een ander stuk parcours, voor een wedstrijd van de karpervissers die zaten op het stuk  waar we normaal vissen.Maar door de goede organisatie van de wedstrijd-commissie van HSV de Ruischvoorn Dongen liept het weer ook weer op rolletjes.
Het parcours was in 3 vakken verdeeld van 8 vissers, die bijna allemaal vis hadden gevangen en dit hadden we niet verwacht. Zo zie je maar het is niet te voorspellen. De grote man van vandaag was Ad van Zelst hij ving 4635 gram bij elkaar in sector C . In sector B was Jack Puts de man die zijn vak wist te winnen hij ving 3134 gram bij elkaar, ondanks te korte lijnen.En in sectorA was het de kampioen die geluk had die voor de soep geen beet had gehad en na de soep een baars ving en op laatst een verdwaalde brasem ving, maar ja, geluk dwing je af en met 1887 gram liet hij zijn concurrenten in zijn vak het na kijken. Na wedstrijd werden de prijzen weer verdeeld en gingen de vissers weer naar huis met een heerlijk blik GOULASH soep behalve diegene die niet konden wachten op de uitslag 
Volgende week de prijs uitreiking over 2013 en dan zit de zomercompetitie er weer op dan gaan de meeste vissers weer de havens in om daar hun geluk te beproeven en sommigen lekker rusten. 2013 was een mooi sportief en visrijk jaar met een mooie opkomst van de deelnemende vissers, waar wij als club best trots op mogen zijn. Heren vissers bedankt hier voor. Ook de wedstrijd commissie willen wij bedanken voor het in goede banen leiden van de wedstrijden, heren die altijd klaar staan voor dag en dauw Bedankt. Wij hopen ook weer op een mooie opkomst en veel vis in 2014 tot dan.