Dartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

Darts bouwbedrijf van Leijsen:Hans de Jong wint van Leijsen In sportcafé ’t Vaartje werd weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf van Leijsen-rankingtoernooi. De winst ging naar Hans de Jong. Hij bleef Erwin van Riel nipt voor. Hierna eindigden Pim Bollen en Mark Dankers.

Darts bouwbedrijf van Leijsen:
Hans de Jong wint van Leijsen

In sportcafé ’t Vaartje werd weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf van Leijsen-rankingtoernooi. De winst ging naar Hans de Jong. Hij bleef Erwin van Riel nipt voor. Hierna eindigden Pim Bollen en Mark Dankers.

 

De Jong/Dankers winnen koppels
In het koppeltoernooi ging de winst naar Hans de Jong en Mark Dankers. Zij eindigden voor Pim Bollen en Wilma Kemmeren. Hans gooide liefst twee keer een 180-er en bewees hiermee in vorm te zijn. De hoogste finish was voor Mark Dankers met 92. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 17 november. De aanvang is ook dan om 20.00 uur.

 

In het midden achteraan winnaar Hans de Jong

 

West-Brabantse Darts Federatie:
Nipt verlies Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken

In Rijen verloor dartsteam Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg nipt met 5-4 van Bonaparte. Na de singles zag het er nog goed uit. Ernest v.d. Kaay, Hans de Jong en Patty v.d. Wiel wonnen hun singlepartij. Alleen voor Goof Verbunt was er verlies. Daarna gingen alle vier de koppelpartijen verloren. De teamronde werd weer wel gewonnen. Door dit resultaat zakt het team met als thuisbasis sportcafé ’t Vaartje. Steeds verder af in de ranglijst.