Dartsnieuws vanuit dartscafé De Valk

Foto:

DUBBELE WINST VOOR WILLY VAN DE WIEL

DUBBELE WINST VOOR WILLY VAN DE WIEL

Zondag 28 oktober j.l. werd er weer een toernooi verspeeld voor de open ranking in Café De Valk. Er werd een single en een koppeltoernooi gespeeld. Het koppeltoernooi werd verspeeld in poules. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezers-ronde. Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Jurgen Evers en Vincent Langeveld werden Willy van de Wiel en Dennis Hendrickx finalisten. Udo van Breugel en Tommy Mol wonnen in de andere halve finale van Nico Steenbergen en Paul van Beers. In de finale waren Willy en Dennis met 4-1 e sterkste en wonnen het koppeltoernooi.

 

v.l.n.r. Patrick, Corner, Kees en Guido

De verliezersronde werd gewonnen door Martin Evertse en Ad Timmermans die met 3-2 wonnen van Tim Fonteijn en Jordy Waalboer. De hoogste uitworp ging naar Willy van de Wiel met 130, Willy gooide ook nog 120 uit. Jurgen Evers had een 117 en Udo van Breugel een 111 uitworp. Hierna gingen de singles van start. Willy van de Wiel ging naar zijn 2e finale van de dag door winst op Ad Timmermans. Ook voor Udo van Breugel een 2e finale doordat hij Jurgen Evers klopte. In de finale won Willy met 5-2 en pakte daarmee de dubbel, Udo was 2 keer verliezend finalist.

 

v.l.n.r. Udo, winnaar Willy, Jurgen en Ad

 

Dennis Hendrickx won van Martin Evertse met 3-1 in de finale van de verliezersronde.

De hoogste uitworp was voor Tim Fonteijn met 116. In totaal werd er 12 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. Willy van de Wiel scoorde er 4. 4x 180 was er voor Guido van Hoof. 2x 180 hadden Nico Steenbergen en Paul van Beers 1x 180 was er voor Jurgen Evers, Jordy Waalboer, Tommy Mol en Udo van Breugel.

 

De uitslag:

WINNAARS SINGLE

1. Willy van de Wiel

2. Udo van Breugel

3. Jurgen Evers

Ad Timmermans

 

WINNAARS KOPPELS

1. Willy van de Wiel – Dennis Hendrickx

2. Udo van Breugel – Tommy Mol

3. Willy van de Wiel – Vincent Schellekens

Paul van Beers – Nico Steenbergen

ZATERDAG 3 NOVEMBER DARTTOERNOOI DONGENSE RANKING IN CAFÉ DE VALK.

A.s. Zaterdag 3 november wordt in café de valk weer een toernooi verspeeld voor de Dongense ranking. Aan het toernooi mogen alleen Dongenaren en competitiespelers mee doen. Dit keer wordt er gespeeld om het single kampioenschap van Dongen tac tic.

Het toernooi wordt verspeeld in poules. Vorig jaar ging de titel naar Ramon Bressers, die natuurlijk alles in het werk zal stellen om zijn titel te prolongeren.De aanvang van het toernooi is 19.30 uur, tot die tijd kunt u inschrijven.  Graag tot zaterdag.

 

ZONDAG 4 NOVEMBER OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK.

Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 4 november weer een toernooi plaats. Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld.  Het koppeltoernooi wordt altijd verspeeld in poules. Beide toernooien hebben een winnaars en verliezersronde.

Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven.