Dartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

Goof Verbunt wint van Leijsen In sportcafé ’t Vaartje werd weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf van Leijsen-rankingtoernooi. De winst ging deze keer naar Goof Verbunt. Hij stak Sander v.d. Wiel de loef af. Hierna eindigden Alex v.d. Koppel en Alex van Ginneken. Goossens/Kemmeren winnen koppelsIn het koppeltoernooi ging de winst verrassend naar Wesley Goossens en Frans Kemmeren. Zij eindigden voor het vooraf favoriete koppel Goof Verbunt en Alex van Ginneken. Hierna eindigden Wilma Kemmeren en Alex v.d. Koppel en Kees van Boxel en Sander v.d. Wiel. Er waren geen 180-ers. De hoogste uitworp kwam op naam van Goof Verbunt met 50. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 3 november. De aanvang is ook dan om 20.00 uur.

Goof Verbunt wint van Leijsen
In sportcafé ’t Vaartje werd weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf van Leijsen-rankingtoernooi. De winst ging deze keer naar Goof Verbunt. Hij stak Sander v.d. Wiel de loef af. Hierna eindigden Alex v.d. Koppel en Alex van Ginneken.
Goossens/Kemmeren winnen koppels
In het koppeltoernooi ging de winst verrassend naar Wesley Goossens en Frans Kemmeren. Zij eindigden voor het vooraf favoriete koppel Goof Verbunt en Alex van Ginneken. Hierna eindigden Wilma Kemmeren en Alex v.d. Koppel en Kees van Boxel en Sander v.d. Wiel. Er waren geen 180-ers. De hoogste uitworp kwam op naam van Goof Verbunt met 50. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 3 november. De aanvang is ook dan om 20.00 uur.

 

Geheel rechts winnaar Goof Verbunt

West-Brabantse Darts Federatie:
Bekerwinst C. v.d. Nieuwenhuizen

In sportcafé ’t Vaartje won dartsteam Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg afgetekend van D’artists met 9-0. In de singles een benauwde winst voor Hans de Jong en Appie Veth. Goof Verbunt en Ton Kemmeren wonnen afgetekend. Daarna gingen de koppels van start. Hans en Goof zette de eerste koppelpartij op hun naam. Daarna volgden Appie en Patty v.d. Wiel, die inmiddels in de ploeg was gekomen. Daarna won Patty ook nog een partij aan de zijde van Ernest v.d. Kaay. Goof en Hans beslisten de laatste koppelpartij in hun voordeel. Ook de teamronde was een prooi voor het team uit Dongen-Vaart. Goof gooide ook nog een schitterende 180-er. Hiermee was een plaats in de volgende ronde van het bekertoernooi veilig gesteld.