Dongense Dartscompetitie

Ronde 5 van de Winter competitie. Met op de achtergrond de beelden van ‘Mighty Mike’ moest TROTS het opnemen tegen The Bouncers in de Tweede Divisie. Ja The Bouncers staan niet voor niks zo hoog en pakte dan ook de winst met 11-2. Eric van Wanrooij van The Bouncers gooide 120 uit. En de polonaise gaat gewoon verder bij Op Dreef 3. Het Karrewiel 1 werd met 9-4 naar huis gestuurd. Ook HBHB blijven in de top van deze divisie staan. Na de overwinning van De Bluffers gaat het een stuk minder. Uit bij HBHB hadden ze weinig in te brengen. Het eerste punt mocht De Bluffers nog pakken, maar HBHB pakte de winst met 12-1. Marcel Dingemans speler van HBHB gooide 1 maal 180. Het Vaartje kreeg DVDVD op bezoek. Na de afstraffing van vorige week kon Het Vaartje toch een overwinning bijschrijven. 7-6 was het slechts, maar winnen is winnen. Ton Kemmeren van Het Vaartje finishte 85. Mark van Turnhout van DVDVD noteerde 1 maal 180. De 180 teller komt hier nu ook los en staat op 3. Teams bovenaan de ranking hebben alle gewonnen. Dus The Bouncers blijven bovenaan met HBHB op plaats 2 en Op Dreef 3 op 3.De Salamander moet wederom een verlies noteren in de Eerste Divisie. Koplopers Het Karrewiel 69 kwam op bezoek en won met 9-4. Het Karrewiel 2 tegen Hatseklatse was volledig in evenwicht. De teamronde moest de beslissing brengen en Het Karrewiel 2 pakte deze. Dus 7-6 de winst. De Tobbers moest thuis aantreden tegen Falcon en De Tobbers wilde wel weer een winst na 2 verliespartijen tegen 4P. En dat lukte, Falcon werd met 8-5 verslagen. Wim Timmermans van Falcon gooide 96 uit. Op Dreef 2 begon goed tegen 4P. 3 singlewinsten, maar de wedstrijd ging uiteindelijk toch naar 4P. 8-5 de winst voor 4P. Pijlloos tegen Het Karrewiel 13 werd verzet door Het Karrewiel. Mooi(e) laatste was deze week vrij. 180 teller blijft staan op 4. Het Karrewiel 69 blijft bovenaan staan, met De Tobbers op plaats 2. 4P is de nieuwe nummer 3.Dan de Dongense Ere divisie. WICO zit in de hoek waar de klappen vallen. Vorige week dik verlies en ook nu tegen New Bundy’s werd met 11-2 verloren. Voor WICO gooide Kees Pijnenburg 1 maal 180. Voor New Bundy’s gooide Mike van de Beemd, Kylle Schrijvers en Vincent Langeveld alle een 180. Mike gooide ook nog 111 uit en Mark Bakx scoorde ene 156 uitworp. De andere 3 wedstrijden eindigde in een 7-6. Game on speelde tegen Gijle Peile en hier was het Gijle Peile dat net won. The Dartons speelde de kraker tegen Op Dreef 1. Partij was in evenwicht, maar de teamronde moest toch de beslissing brengen. The Dartons pakte deze en won dus de partij. Ook De Valk 1 tegen Triple Trouble was in evenwicht. De Valk 1 was net wat beter en won verdiende met 7-6 de wedstrijd. Bas van de Borst van De Valk noteerde 1 maal 180 en Ramon Bressers gooide 128 uit. De 180 teller is verder gestegen tot een totaal van 32. Triple Trouble blijft aan de leiding met The Dartons op plaats 2. New Bundy’s is de nieuwe nummer 3.

Ronde 5 van de Winter competitie. Met op de achtergrond de beelden van ‘Mighty Mike’ moest TROTS het opnemen tegen The Bouncers in de Tweede Divisie. Ja The Bouncers staan niet voor niks zo hoog en pakte dan ook de winst met 11-2. Eric van Wanrooij van The Bouncers gooide 120 uit. En de polonaise gaat gewoon verder bij Op Dreef 3. Het Karrewiel 1 werd met 9-4 naar huis gestuurd. Ook HBHB blijven in de top van deze divisie staan. Na de overwinning van De Bluffers gaat het een stuk minder. Uit bij HBHB hadden ze weinig in te brengen. Het eerste punt mocht De Bluffers nog pakken, maar HBHB pakte de winst met 12-1. Marcel Dingemans speler van HBHB gooide 1 maal 180. Het Vaartje kreeg DVDVD op bezoek. Na de afstraffing van vorige week kon Het Vaartje toch een overwinning bijschrijven. 7-6 was het slechts, maar winnen is winnen. Ton Kemmeren van Het Vaartje finishte 85. Mark van Turnhout van DVDVD noteerde 1 maal 180. De 180 teller komt hier nu ook los en staat op 3. Teams bovenaan de ranking hebben alle gewonnen. Dus The Bouncers blijven bovenaan met HBHB op plaats 2 en Op Dreef 3 op 3.
De Salamander moet wederom een verlies noteren in de Eerste Divisie. Koplopers Het Karrewiel 69 kwam op bezoek en won met 9-4. Het Karrewiel 2 tegen Hatseklatse was volledig in evenwicht. De teamronde moest de beslissing brengen en Het Karrewiel 2 pakte deze. Dus 7-6 de winst. De Tobbers moest thuis aantreden tegen Falcon en De Tobbers wilde wel weer een winst na 2 verliespartijen tegen 4P. En dat lukte, Falcon werd met 8-5 verslagen. Wim Timmermans van Falcon gooide 96 uit. Op Dreef 2 begon goed tegen 4P. 3 singlewinsten, maar de wedstrijd ging uiteindelijk toch naar 4P. 8-5 de winst voor 4P. Pijlloos tegen Het Karrewiel 13 werd verzet door Het Karrewiel. Mooi(e) laatste was deze week vrij. 180 teller blijft staan op 4. Het Karrewiel 69 blijft bovenaan staan, met De Tobbers op plaats 2. 4P is de nieuwe nummer 3.
Dan de Dongense Ere divisie. WICO zit in de hoek waar de klappen vallen. Vorige week dik verlies en ook nu tegen New Bundy’s werd met 11-2 verloren. Voor WICO gooide Kees Pijnenburg 1 maal 180. Voor New Bundy’s gooide Mike van de Beemd, Kylle Schrijvers en Vincent Langeveld alle een 180. Mike gooide ook nog 111 uit en Mark Bakx scoorde ene 156 uitworp. De andere 3 wedstrijden eindigde in een 7-6. Game on speelde tegen Gijle Peile en hier was het Gijle Peile dat net won. The Dartons speelde de kraker tegen Op Dreef 1. Partij was in evenwicht, maar de teamronde moest toch de beslissing brengen. The Dartons pakte deze en won dus de partij. Ook De Valk 1 tegen Triple Trouble was in evenwicht. De Valk 1 was net wat beter en won verdiende met 7-6 de wedstrijd. Bas van de Borst van De Valk noteerde 1 maal 180 en Ramon Bressers gooide 128 uit. De 180 teller is verder gestegen tot een totaal van 32. Triple Trouble blijft aan de leiding met The Dartons op plaats 2. New Bundy’s is de nieuwe nummer 3.